700 talentprofiler fundet

Jeg er født og opvokset i Tyskland og bor siden 2005 i Danmark.

Jeg har erhvervserfaring som salgsassistent hos IKEA (6 år). Desuden er jeg uddannet hotelreceptionist (fra 2014) og arbejder stadig i branchen.
Mit bachelorstudium (på SDU Sønderborg + EUF i Tyskland) i business administration og modern language påbegynde jeg i sommer 2016.

kreativ kulturinteresseret serviceminded selvstændigt energisk glad målrettet interesseret struktureret initativrigt ansvarsbevidst detaljeorienteret resultatorienteret multitalent organiseret  

Opdateret 13. maj 2018
Mit navn er Sofie og jeg er i gang med en bachelor i Medievidenskab på Syddansk Universitet.
Jeg er imødekommende, serviceminded og entusiatisk omkring hvad jeg gør, og jeg kan bidrage med et positivt sind, evnen til at arbejde med flere bolde i luften, et visuelt godt øje, gode kommunikationsevner og gode formidlingsevner.

Syddansk universitet Medievidenskab Odense C Pige 20 år Bachelor Gode formidlingsevner Mange bolde i luften Positivt sind Imødekommende Serviceminded Entusiatisk Visuelt godt øje Gode kommunikationsevner  

Opdateret 05. maj 2018
Cand. ling. merc. i spansk med profilen TT fra Odense med højt energi- og aktivitetsniveau samt særlig evne til at optage ny (IT) læring hurtigt og anvende den straks. Betragtelig erfaring med administration (også offentlig), kommunikation og kundeservice, der anvendes og udvides. Rolig og velafbalanceret personlighed med tør humor og stort sm

Innovativ Proaktiv Selvstændig Ansvarsbevidst Loyal  

Opdateret 21. maj 2018
Min arbejdstilgang tager udgangspunkt i et systemisk perspektiv der anskuer en problemstilling fra mange vinkler. Det er essentielt for mig, at mit arbejde, udover at relatere sig til den nyeste udvikling, skal være praksisorienteret og fokuseret på, hvordan resultater kan omsættes til interventioner og derigennem en samfundsgavnlig udvikling.

Landbrugsudvikling Fødevarepolitik Fødevaresystemer Byplanlægning Miljø- og planlovgivning Kooperativ organisering Kooperativ virksomhedsdrift Kooperativ økonomi  

Opdateret 28. april 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 22. maj 2018
Kreativ og skarp formidler.
Passioneret omkring samspillet mellem flere forskellige medieplatforme og -formater: Grafik, video og tekst, både i forbindelse med web, men også offline. Erfaring med bl.a. storytelling, co-creation, samt større events med koordinatorrolle ift.. sidstnævnte.

Cand.IT Eventmaking Digitale Medier Internationalt Netværk Stærk formidler  

Opdateret 13. maj 2018
Jeg hedder Christian, jeg er 23 år og læser til ingeniør i kemi- og bioteknologi.
Jeg er en glad, hjælpsom og empatisk ung mand med lyst til livet. Jeg er altid god for en vittighed og gør mit ypperste for at få mine kollegaer til at føle sig tilpas. I mit arbejdsliv er jeg engageret, disciplineret og altid parat på at lære noget nyt.

Kemiingeniør Studerende  

Opdateret 14. maj 2018
GMM ingeniørstuderende
Efter 18 år som mejeritekniker, hvor fokus har været på rådgivning, produktion og ledelse, valgte jeg i 2013 at skifte karrier. Erfaringer fra udlandet har givet bred faglig viden og personlig udvikling.
Jeg er som person udadvendt og lige til, møder altid op med et smil, og tror på at intet er umuligt.

Supply chain Management Procurement Sourcing Lean SCOR Indkøb Production planning Planlægning SCM  

Opdateret 01. maj 2018
Ung, frisk og ambitiøs pige på 25, som har tilegnet sig anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale- og skrive flydende på flere sprog. Jeg er en team-player og forsøger at løfte opgaver der kommer på min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt BA i IVK-Engelsk og Marketing og er startet på Cand.Negot-Global Marketing Manageme

Imødekommende Marketing SoMe Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Gåpåmod Teamwork og Team-player Salg Selvstændig Nysgerrig Løsningsorienteret  

Opdateret 14. april 2018
Søger FAST ARBEJDE, FULD eller DELTID indenfor Undervisning, Uddannelsesplanlægning, Akademisk Medarbejder, HR & rekruttering eller som Konsulent indenfor Læring, Pædagogik, eller Organisationsudvikling.

Søger også virksomhedspraktik ASAP


Se LinkedIn:

undervisning pædagogik. organisationsudvikling uddannelsesplanlægning  

Opdateret 10. maj 2018
Jeg er 20 år og studere negot med engelsk som hovedfag på Syddansk Universitet. Jeg kan mestre tre sprog både mundtligt og skriftligt; dansk, farsi og engelsk. Derudover kan jeg fransk og tysk på gymnasieniveau og jeg forstår og kan læse norsk og svensk. Jeg er en udadvendt og social person.

selvstændig struktureret fleksibel pligtopfyldende engageret  

Opdateret 08. maj 2018
En 24-årig baransvarlig, kommunikationsansvarlig og markedsføringspraktikant, med mod på nye udfordringer inden for brancher, salg, marketing, ledelse og kommunikation.
Jeg er en hårdt arbejdende, åben og disciplineret ung mand, der altid levere 100% og aldrig går ned på kvalitet.

hårdtarbejdende leder disciplin åben glad marketing branding medier sociale kommunikation  

Opdateret 03. maj 2018
Jeg har de sidste år prøvet at dygtiggøre mig inden for online markedsføring og e-handel, da jeg synes det er interessant at finde ud af, hvad der virker og også hvad der ikke gør.

Facebook Social SoMe Instagram SEO Wordpress e-handel Google Analytics Online Markedsføring  

Opdateret 12. maj 2018
I de job jeg har haft, har jeg altid været fokuseret på at levere et godt resultat. Jeg arbejder entusiastisk med alt, hvad jeg foretager mig. Jeg kan lide at strukturere og planlægge, hvilket giver mig et godt overblik. Service og hjælpsomhed er en naturlig del af min personlighed. Jeg skaber innovative ideer, når der er behov for det.

Humaniora Sprog Kommunikation Media Service  

Opdateret 04. maj 2018
I 2017 startede jeg på min bachelor i idræt og sundhed på sdu, hvor jeg har valgt at entreprenørskab og innovation linjen, da jeg finder denne meget spændende.
Andre beskriver mig ofte som:
 • let at snakke med
 • visionær og åben
 • igangsætter, entreprenør
 • fokuseret og direkte
 • - god til at tage styringen og gennemføre projekter

  engageret kritisk tænkning serviceminded struktureret  

  Opdateret 30. april 2018
  Mit navn er Christian jeg er 22 år gammel og læser HA almen på SDU i Odense. Jeg er student fra Gammel Hellerup gymnasium, hvor jeg læste samfundsfag A, matematik B og erhvervsøkonomi C. Jeg søger et studiejob i Odense og mit interesseområde er primært økonomi og investeringer. Jeg er stille og rolig, imødekommende og meget struktureret.

  Studiejob Studentermedhjælper Økonomi revision HA almen  

  Opdateret 29. april 2018
  Jeg er en glad, nysgerrig og pligtopfyldende 2. års studerende på syddansk Universitet på Economics and Business Administration.
  Jeg kan rigtig godt lide at arbejde og glæder mig til at få lov til at tage del i en virksomhed og lære mere end det teoretiske fra universitetet.

  Pligtopfyldende Erhvervsøkonomistuderende Nysgerrig Glad  

  Opdateret 05. maj 2018
  I am an ambitious marketing graduate with a passion for traveling. During my master studies in Germany, Denmark and Norway, I could strengthen my intercultural experiences and am more than excited to start my international career.

  marketing graduate international languages german danish cross-cultural business tourism product management event management travel brand management  

  Opdateret 23. april 2018
  Jeg brænder for undervisning, men jeg er også god til at bringe orden og struktur og have det store overblik, både over materiale og arbejdsopgaver, projekter mv. Jeg er en god kommunikatør, der går meget op i sproglig korrekthed.
  Jeg forstår at være nærværende i mit arbejde men stadig have et godt overblik over, hvad der sker omkring mig

  Cand.mag. generalist undervisning struktur overblik administration sproglig korrekthed alsidighed selvstændig samarbejde  

  Opdateret 16. april 2018
  With a diversified set of skills, my work focuses on all the elements required for good communications - how to use text, data, infographics, images and layouts to create successful histories. Living in Denmark with my family, I'm eager to explore new points of views, creating new narratives and and long lasting connections.

  Brazilian Journalist Graphic Designer Communicator  

  Opdateret 01. maj 2018
  Mit navn er Christian Leick. Jeg er 23 år gammel, og født og opvokset i Købehavn. Jeg er på nuværende tidspunkt bosat i Odense C, hvor jeg studerer folkesundhedsvidenskab på 2 semester. Som medarbejder er jeg mødestabil, ansvarsbevidst og sætter kvalitet som den højeste prioritet. Jeg er flittig, kompetent og glad for nye udfordringer.

  Folkesundhedsstuderende Tidligere værnepligtig Ung mand Odense Kompetent  

  Opdateret 24. april 2018
  Som medarbejder er jeg en samarbejdsvillig og hjælpsom kollega der kan handle selvstændigt, men ikke er bange for at stille spørgsmål. Jeg er nysgerrig af mig hvilket betyder at jeg interesserer mig for detaljer i arbejdet og altid er interesseret i at aflevere et godt stykke arbejde. Jeg vægter et godt kollegialt selskab højt.

  Positiv Selvstændig Social Hjælpsom Nysgerrig  

  Opdateret 30. april 2018
  Jeg er en udadvendt og professionelt indstillet jurastuderende på 6. semester. Min erfaring tæller bl.a. stillinger som instruktor i kriminalret, stud.jur. på Juridisk Institut, ishockeydommer i 1. division, og opsætningsansvarlig på Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab.

  Opdateret 14. maj 2018
  I like to perform hands-on tasks, where there is a clear visible result, whether it is fixing a bicycle, building a loudspeaker, changing tires on a car or something more advanced. I like working with tasks that have clear focus, but also room for innovation, new ideas and approaches.

  Ingeniør Robot it elektronik  

  Opdateret 08. maj 2018
  Analytisk stærk medarbejder med stor lyst på digital design og kommunikation. At kreere og designe budskaber såvel som digitale flader er en stor passion. Jeg brænder for at skabe brugergrænseflader og budskaber som kan ramme så bredt og præcist som muligt, sådan at ingen spørgsmål eller ønsker efterlades ubesvaret.

  webdesign UX webredaktør brugerrejser digital kommunikation  

  Opdateret 25. april 2018
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT