612 talentprofiler fundet

Born, raised and educated in Finland, where i've done my first decade in product design and development. I am a mechanical engineer, a SolidWorks specialist and an expert in creating computational models and meshes for CFD-projects. Throughout my career, i've been involved with concept design, engineering, product launch and continuous improvement

mechanical engineer CAD specialist product designer mechanical designer  
Opdateret 20. september 2017
Jeg er struktureret, detaljeorienteret og analyserende. Jeg kan lide at fordybe mig i mine opgaver og aflevere et professionelt resultat. Jeg mener, at en kombination af forandringsledelse, organisation og strategi, i tæt samarbejde med en virksomheds medarbejdere, kan forbedre og effektivisere virksomhedens processer.

Forandringsledelse SDU alumne Organisation Strategi Forretningsudvikling Organisationsudvikling  
Opdateret 17. september 2017
Jeg er cand.mag. i dansk og tilbyder at løse opgaver inden for et bredt felt:

 • Tekstforfatning og korrekturlæsning
 • Forlag
 • Journalistik
 • Webkommunikation, intern og ekstern kommunikation, content writing
 • Oversættelse
 • Marketing, SoMe, CMS, SEO
 • - Film, tv og radio (research)

  tekstforfatning korrekturlæsning kommunikation forlag redaktør journalistik PR reklame SoMe sociale medier film tv content management oversættelse norsk svensk webkommunikation webredaktør content writing radio research tekstforfatter skribent  
  Opdateret 22. august 2017
  Digital kommunikations- og marketingspecialist med engelsk som modersmål. Fokus områder er tekster med SEO, content creation, SoMe strategi og oversættelse fra dansk til korrekt engelsk. Gerne som freelance eller projekt arbejde.

  engelsk english american usa dansk online digital markedsføring kommunikation marketing communication some sociale medier  
  Opdateret 15. september 2017
  Jeg er Emine Zahiti på 20 årige og er studerende på SDU Kolding på Designkultur og Økonomi. Jeg er en person som er imødekommende og kan lide små udfordringer i forhold til mit arbejde. Fra mine tidligere arbejdserfaring har kvalificeret mig til at tale med forskellige personer.

  studerende Designkultur Økonomi Udfordringer imødekommenhed Salg Handel  
  Opdateret 18. september 2017
  Som samfundsfagsstuderende er jeg meget engageret i mit fag og interessen for samfundsforhold stopper ikke ved studiet. Jeg trives fx i arbejdet som økonomisk/administrativ rådgiver i mit lokalområde, hvor der forsøges at bygge bro mellem forskellige grupper, med målet om hjælp til selvhjælp.

  www.linkedin.com/in/mohamed-i-hussein-15b194a3

  www.linkedin.com/in/mohamed-i-hussein-15b194a3  
  Opdateret 13. september 2017
  Jeg læser 1. semester på Velfærdsteknologi på SDU

  Jeg vil gøre en forskel i verden med mine kompetencer som ingeniør.

  Jeg vil knokle hårdt til jeg når mine mål, og jeg stopper ikke før arbejdet er gjort færdigt.

  Den bedste dag er, når jeg har lært noget nyt, bliver udfordret og kan mærke en personlig udvikling i mit arbejde.

  Opdateret 19. september 2017
  Jeg hedder Tanja Jensen, jeg er 23 år, og er lige blevet færdig med min bachelor i litteraturvidenskab, og skal studere videre på kandidaten fra den 1. september 2017. Jeg studerer på Odense universitet, så et studiejob vil være fantastisk, og en praktik plads til min kandidats 3. semester (dvs. gerne fra september 2018 og 12 uger eller mere

  Opdateret 18. september 2017
  Mit navn er Laura van der Meer. Jeg er 20
  år og bor i Sønderborg, hvor jeg studerer europæiske studier.

  Jeg er ambitiøs, arbejdsvillig og arbejds glad, jeg møder altid fast op med samme vilje og glæde til at foretage mig en masse. Jeg stræber altid kun efter de bedste resultater, og trives ved at gøre dette i samarbejde med andre menne

  Opdateret 18. september 2017
  Ansvarsbevidst kreativ studerende der brænder for det skrevne sprog og design, kommunikation og marketing.
  Med en alsidige bachelor der har udviklet en god forståelse og interesse for menneskelig adfærd og de mange kommunikationsveje, der idag eksisterer.

  Kommunikation Marketing Branding Kreativ Sprog  
  Opdateret 18. september 2017
  Kreativ og nysgerrig BA. i medievidenskab og med igangværende Cand.IT i webkommunikation som tilbygning.
  Stærkeste kompetencer er formidling, både skriftligt og mundtligt for forsamlinger.
  Ligeledes stor lyst til at eksperimentere med visuel formidling og systemudvikl. på diverse digitale medi

  Cand.IT Eventmaking Digitale Medier Internationalt Netværk Stærk formidler  
  Opdateret 08. september 2017
  During my master I have acquired theoretical and practical financing and managerial skills within corporate finance and derivatives & risk management. Through a bachelor’s degree in economics and business administration I have acquired skills within accounting, supply chain management, micro & macro-economics and IT.

  Finance controller accounting economics  
  Opdateret 10. september 2017
  Jeg har en stor interesse indenfor sprog og langsigtet ønsker jeg at skabe en karriere indenfor oversættelse.
  Jeg har netop afsluttet en bachelorgrad i spansk og spanskamerikanske studier med sidefag på engelsk, og er nu igang med 2. semester af min kandidatgrad, i spansk o

  omstillingsparat selvstændig detaljeorienteret velformuleret nytænkende  
  Opdateret 06. september 2017
  Negot studerende på SDU med engelsk som hovedsprog. Går meget op i at levere et godt stykke arbejde og at overholde deadlines. Interesse for marketing, kommunikation og sprog, hurtig til at lære og ikke bange for nye udfordringer.

  Studerende Marketing Kommunikation Pligtopfyldende Ambitiøs  
  Opdateret 15. september 2017
  Resultatskabende leder 23 års bred ledelseserfaring og succes fra små og mellemstore virksomheder.

  Ansvar for HR, administration, forandringsledelse, organisations- og produktionsudvikling samt virksomhedsoptimering og turn around mm.

  Bred alsidig og dyb forretningsforståelse.

  Forretningsorienteret Resultatorienteret Change Management Optimering HR ledelse  
  Opdateret 05. september 2017
  26-årig mand, der lige har afleveret sit speciale i Statskundskab. Har stor interesse for HR, strategi og interne dynamikker generelt i særligt offentlige organisationer. Er struktureret, analytisk stærk og har en del erfaring med statistiske analyser.

  Opdateret 20. september 2017
  10 års erfaring som modedesigner, bl.a. selvstændig. Tilknyttet Teko som censor. Skriver speciale om dansk møbelindustri. Interesse for design – både operationelt og strategisk. Innovativ, visionær, ambitiøs og loyal. Se www.kortlink.dk/95cr

  Opdateret 20. september 2017
  Jeg er kendetegnet ved at være en imødekommende, målrettet og servicemindet person. Derudover er jeg omstillingsparat og fleksibel i alle henseender. Desuden er jeg grundet mit tidligere job som konstabel og erfaringer fra andre tidligere jobs, et selvstændigt og pålideligt menneske. Jeg har et særligt gåpåmod og trives godt i pressede situ

  Loyal Servicemindet Ansvarlig Pligtopfylden Fleksibel Arbejdsom  
  Opdateret 29. august 2017
  Analytisk stærk medarbejder med stor lyst på digital design og kommunikation. At kreere og designe budskaber såvel som digitale flader er en stor passion. Jeg brænder for at skabe brugergrænseflader og budskaber som kan ramme så bredt og præcist som muligt, sådan at ingen spørgsmål eller ønsker efterlades ubesvaret.

  webdesign UX webredaktør brugerrejser digital kommunikation  
  Opdateret 31. august 2017
  Jeg har en kandidatgrad i online marketing fra SDU. Min arbejdsbaggrund er salg, undervisning, marketing og ledelse. Min nuværende stilling er som uddannelseschef på IBC.

  https://dk.linkedin.com/in/madsgormlarsen

  marketing kommunikation reklamer pr salg  
  Opdateret 15. september 2017
  I am a Master’s student at SDU and I am searching for an awesome student job. I can work whenever I am free from classes at university, including weekends.
  I am a positive, responsible, determined and open-minded person. I am not afraid of challenge and always ready to learn something new.
  Always happy to give you more information!

  student master sdu part-time studiejob positive happy determined  
  Opdateret 29. august 2017
  Jeg er en ung, frisk og ambitiøs pige på 24, som har tilegnet sig mange anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale og skrive flydende på 2 sprog - dansk & engelsk. Jeg er en frisk team-player og forsøger at løfte enhver opgave der kommer i min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt afsluttet BA i IVK - Engelsk og Marketing.

  Imødekommende Marketing SoMe Teamwork Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Sprogfærdigheder  
  Opdateret 16. august 2017
 • Struktureret og pålidelig alle ugens dage, morgen, middag og aften. Generelt meget fleksibel.
 • God til kvantitative analyser, deskriptiv statistik, etc.
 • - Musikalsk og rytmisk begavet, samt flair for madlavning og gastronomi.

  Opdateret 19. september 2017
  As an employee I am flexible, focused and responsible. I am always willing to acquire new skills when a project requires it. I have worked for two years in small companies who were dealing with computer service. My time there gave me a vast amount of expediencies. For more details please contact me.

  electronics computer power electronics device development PCB Design engineer Masters student student student job  
  Opdateret 22. august 2017
  udannet ledertrainee i 2008 i Superbrugsen Vonsild i COOP danmark, souschef 3 1/2 år i 2 forskellige dagligbrugser derefter. Nu læser jeg BA i international virksomhedskommunikation i engelsk og tysk. Jeg er en målrettet, kreativt tænkende, selvstændig og meget åben og ærlig person - der har

  Opdateret 11. september 2017
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT