652 talentprofiler fundet

Med erfaring fra en politisk styret organisation, kulturområdet og NGO-arbejde, kan jeg løse en bred vifte af opgaver for jer. Særligt brænder jeg for formidlings- og systematiseringsopgaver, hvor mit organisatoriske falkeblik og mine stærke kommunikationskompetencer kan komme i spil.

Tovholder Kulturforståelse Politisk betjening Kommunikation IT Formidling Analyse Marketing Administration Teamledelse Monitorering og evaluering Eventkoordinator  

Opdateret 08. december 2017
Arbejder pt. som vikar i som pædagog / socialpædagog. (Min professionsbachelor siden 2009)

Søger fast arbejde indenfor Undervisning, Uddannelsesplanlægning, Akademisk Medarbejder, HR og rekruttering eller konsulent indenfor Læring, Pædagogik, Organisationsudvikling.

Søger også virksomhedspraktik + Løntilskudsjob

Se LinkedIn:

undervisning pædagogik. organisationsudvikling uddannelsesplanlægning  

Opdateret 12. december 2017
Jeg har i mange år haft interesse for at arbejde med både fysisk og psykisk sundhed. Jeg mener at både den fysiske og psykiske sundhed er vigtige brikker ved opretholdelse og forbedring af sundheden. I den sammenhæng har jeg i de seneste år fået større interesse for forebyggende indsatser ved børn.

Stabil Hjælpsom Smiliende Studenrende Folkesundhedsvidenskab Cand.scient.san.publ.  

Opdateret 06. december 2017
Jeg er en ung mand på 23 som til dagligt studerer 'kommunikation, retorik & formidling' som tilvalg til min bachelor i filosofi. Jeg søger en praktikplads med opgaver særligt inden for kommunikation, sproglig formidling eller sociale medier. Jeg er åben og kan holde et målrettet overblik, samt planlægge og koordinere mit arbejde efter en dead

Opdateret 14. december 2017
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  

Opdateret 13. december 2017
An experienced public health professional with more than 4 years of expertise in health projects. I possess extensive knowledge and skills in public health components such as Nutrition, Maternal and Child Health, Family Planning, Adolescent Sexual and Reproductive Health, Data Management, Health Policy, Advocacy and Public Health researches.

Biostatistics Project manager health economist Researcher project coordinator  

Opdateret 25. november 2017
Analytisk stærk medarbejder med stor lyst på digital design og kommunikation. At kreere og designe budskaber såvel som digitale flader er en stor passion. Jeg brænder for at skabe brugergrænseflader og budskaber som kan ramme så bredt og præcist som muligt, sådan at ingen spørgsmål eller ønsker efterlades ubesvaret.

webdesign UX webredaktør brugerrejser digital kommunikation  

Opdateret 26. november 2017
Jeg er struktureret, detaljeorienteret og analyserende. Jeg kan lide at fordybe mig i mine opgaver og aflevere et professionelt resultat. Jeg mener, at en kombination af forandringsledelse, organisation og strategi, i tæt samarbejde med en virksomheds medarbejdere, kan forbedre og effektivisere virksomhedens processer.

Forandringsledelse SDU alumne Organisation Strategi Forretningsudvikling Organisationsudvikling  

Opdateret 20. november 2017
Jeg er en ansvarsfuld og udadvendt studerende ved Syddansk Universitet, der er meget begejstret for kommunikation, sprog og marketing.

pålidelig motiveret løsningsorienteret interkulturelle kompetence kommunikation marketing  

Opdateret 09. december 2017
Jeg er en ambitiøs og nyuddannet cand.mag. med en stor viden og interesse inden for kommunikation, marketing, forandring, IT-implementering og videndeling. Jeg kan ikke vente med at sætte min viden i spil og skabe værdi for min fremtidige arbejdsplads.

Jeg søger et spændende job, hvor jeg kan avancere og udvikle mine personlige og fagligt.

Kommunikation Videndeling IT-implementering Forandringskommunikation Forandringsledelse Marketing Analyse Organisation Interkulturelle kompetencer  

Opdateret 07. november 2017
26-årig mand, der lige har afleveret sit speciale i Statskundskab. Har stor interesse for HR, strategi og interne dynamikker generelt i særligt offentlige organisationer. Er struktureret, analytisk stærk og har en del erfaring med statistiske analyser.

Opdateret 13. december 2017
Resultatorienteret Branding og Marketing specialist
Jeg er passioneret og ambitiøs i arbejdet med branding og marketing, og kan skabe skarpe resultater gennem kreativ og strategisk markedsføring. Jeg har stærke kommunikatoriske færdigheder, og erfaring med at skabe kvalitetsindhold på tværs af konventionelle og digitale platforme.

brand management branding marketing strategic marketing SoMe Account Management SEO SEM  

Opdateret 16. november 2017
My main passion and motivation is HRM. My vision is a career within this fields.

I have experience from service, production, sales and knowledgebased companies. And i had an internship in a public institution.

Opdateret 13. december 2017
Erfaren, nytænkende formidler af kultur og litteratur til undervisning og redaktion

litteratur litteraturformidling projektledelse kultur event  

Opdateret 14. december 2017
Mand, årgang 1986. Har en baggrund primært fra den finansielle sektor hvor jeg er uddannet erhvervsrådgiver fra Nordea. Efterfølgende har jeg kvalificeret mig til cand.merc. studiet og er i gang med 3. semester af cand.merc.fir på CBS. Efter første år opnåede jeg et gennemsnit på 10,9, hvilket placerer mig i toppen af min årgang.

Opdateret 28. november 2017
Excellent work references by former employers, reliable, connective thinking, focused, self critical, Always try to optimize my own work and work environment to be as effective as possible, sociable personality, good in finding solutions (information management + create concepts)

Opdateret 04. december 2017
Min passion er relationsbaseret arbejde. Jeg er udadvendt og social af natur, og derfor elsker jeg at arbejde med mennesker. Jeg har en struktureret tilgang til mit arbejde, og jeg sætter en ære i at levere den bedste kvalitet hver gang, hvorfor jeg også tager et stort ansvar både, når jeg er del af et team, og når jeg arbejder selvstændigt.

Opdateret 27. november 2017
I’m studying Environmental and Resource Management at SDU in Esbjerg.
In 2016 I graduated in Economics and Finance at the Faculty of Economics Marco Biagi - University of Modena and Reggio Emilia in Italy.
Thanks to my Bachelor and Diploma in Accounting, I studied, learned and applied several mathematical economic concepts.

Opdateret 29. november 2017
Personligt bidrager jeg med smil og positivitet til en arbejdsplads. Mit engagement og proaktivt mindset vil sikre at arbejdsopgaverne bliver fuldført tilfredsstillende.

branding international kommunikation marketing kommunikation content marketing personlig branding interkulturel flydende engelsk international profil troværdig proaktiv tillid  

Opdateret 06. november 2017
Jeg læser Sociologi og Kulturanalyse på SDU, Esbjerg og starter på 4. semester fra feb. 2018.

Opdateret 16. december 2017
Stærkstrømsingeniør-studerende med baggrund som elektriker. Tidligere ansat som forsyningselektriker hos Energi Fyn, hvor jeg arbejdede på el-nettet.

Elektriker Stærkstrømsingeniør Elteknik El Forsyning Smart Grid  

Opdateret 27. november 2017
Jeg er nuværende på Udveksling i Hong Kong for højne min kulturelle intelligens, samt andre faglige og sociale kompetence. Som person er jeg meget ekstrovert og smilende. jeg elsker at lærer nye ting, og det har gjort min evne til at tilegne mig og lærer hurtigt meget skarp. Som Produktionsingeniør ville jeg kunne være et aktiv i alle virkso

Opdateret 19. november 2017
Jeg er en glad, smilende, organiseret og struktureret pige. Jeg er villig til at tage nye udfordringer op, og jeg har gå på mod. I kraft af at jeg er uddannet hunde træner og har lavet en del frivilligt arbejde derigennem. Så er jeg vant til at skulle planlægge dels arrangementer, men også holde overblikket.

struktureret udfordringer frivilligt arbejde Planlægning overblik organiseret  

Opdateret 07. november 2017
Uddannet socialrådgiver fra UCL i 2016, og er nu i gang med en kandidatoverbygning fra SDU i Esbjerg i Cultural Sociology.
Har interesser indenfor social udsatteområdet - især handicap og psykiatri, men har også erfaringer med udsatte børn og unge gennem frivilligt arbejde i Ungdommens Røde Kors, Young Connect samt Dansk Folkehjælp.

Opdateret 17. november 2017
Student looking for a job next to my MSc. Business/Brand Management studies. I worked in an advertising agency in consulting and in a social business start-up in the PR and Communication team.

Social Media Communication Strategy Projectmanagement Newsletter Marketing Marketing Communication Brand  

Opdateret 12. november 2017
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT