Selvstændig kreativ projektkoordinator, der kan få mål i hus at Frivilligcenter Mariagerfjord

Koordinatoren skal kunne arbejde selvstændigt, se mulighederne og innovativt skabe grundlag og veje i forfølgelse af opsatte mål, med afsæt i samfundsvidenskabelig viden.

Koordinatoren skal kunne fange de tendenser der er i samfundet og medvirke til at skabe nye indsatser til gavn for udsatte borgere, gennem forandring til forbedring.

Frivillige er kernen i alle indsatser i forhold til borgere, og det er vigtigt at kunne skabe gejst, klæde dem på og sikre de fornødne materialer, således frivillige kan brænde igennem for sagen.

Frivilligcenter Mariagerfjord er en stærk aktør i civilsamfundet og et Frivilligcenter anerkendt for innovation. Vi søger kontinuerligt at udvikle os, hvilket vi gerne vil gøre i samarbejde med dig.

Du bliver en del af et stærkt team, som løser opgaver med høj faglighed, hvor personlig frihed og engagement præger opgaveløsningen.

Vi bidrager med hver vores faglighed, og du får mulighed for stærkt at sætte dit præg på en arbejdsplads med mange forskellige facetter.

Opgaver
Hovedopgaven bliver et projekt med flygtninge i forståelse af dansk kultur og hurtig integration, der kanp er sat i gang.

På vej er et projekt med understøttelse af unge i en svær situation med at fastholde vejen til selvforsørgelse.

Som ansat i Frivilligcenteret støtter vi på tværs og tager del i de ad-hoc opgaver der opstår, hvor frivillige og det at gøre det nemmere for dem er vigtig.

Fundraising bliver en vigtig del, med afsæt i forandring og nutidig forskning omkring samfundsmæssige forhold, der sigter på deltagernes selvværd, selvagtelse og selvtillid.

Materialer former vi selv, og du gør det i forhold til egne projekter, hvor centeret byder på gode muligheder for den kreative del.

 

Hvem er du?
Du står med en kandidat uddannelse i en samfundsvidenskabelig retning som eks, cand.soc eller lign.

Du kan sagtens komme direkte fra afsluttet studie.

Du er interesseret i civilsamfund og frivillighed, og sigter efter en fremtid i civilsektoren.

Du kan arbejde selvstændigt, struktureret, målrettet og styre egen kalender med plads til privat/socialt.

Du kan tænke- og arbejde analytisk med både kvalitativ og kvantitative data.

Du har gode formuleringsevner i skrift og tale, og kan omsætte mål til praktisk opfølgning.

Du kan møde frivillige og ansatte, både i Frivilligcenter, kommune mm., hvor de er - med tålmodighed.

Du er god til at knytte kontakter og skabe netværk, både mellem satte og uformelle fora.

Du er initiativrig, tør tage ansvar, tør sige din mening og gå forrest.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til foreningslivet og erfaring med frivillige opgaver. Du har adgang til bil, da aktiviteter foregår over hele Mariagerfjord Kommune, men planlagt.

Praktisk
Du får kontorplads i fællesskab med øvrige ansatte på Frivilligcenterets adresse Kirkegade 4, 9560 Hadsund. Stillingen er med start i 29 timer, med min. frem til sommer 23, med rimelig sikkerhed for forlængelse.

Det må påregnes, at nogen arbejdstid finder sted både eftermiddag og aften. Som hovedregel, går vi efter at være på kontoret sammen hverdage kl. 9 – 12, således det sociale fællesskab plejes.

Løn og pension følger overenskomst for AC kommunal.

Ansøgning og frister
Ansøgningsfrist senest 21. september, med samtaler forventeligt 27. september, og meget gerne ansættelse 1. oktober.

Nysgerrig på at vide mere?
Vejledning til jobsøgning www.fcmf.dk/jobvejledning

Læs mere om Frivilligcenteret, eksisterende projekter mm. www.fcmf.dk Jobsøgning og relevante link i den forbindelse ligger her www.fcmf.dk/job

Yderligere spørgsmål, læs jobvejledning først, kan rettes til:
Leder Tommy Sørensen
tommy@fcmf.dk
Mob. 60 78 95 10

 

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.