PwC Denmark

Multiple industries

7,556 followers

Bliv revisorpraktikant hos PwC i Aarhus at PwC Denmark

Brænder du for at skabe succes sammen med andre? Så søg ind som revisorpraktikant hos PwC. Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder masser af kolleger, du kan sparre og dele idéer med.

Prøv kræfter med jobbet som revisor

Som revisor hjælper du vores kunder med komplekse forretningsudfordringer og leverer effektiv og troværdig revision af høj kvalitet. Du arbejder i teams og får mere ansvar og indflydelse i takt med de resultater, du er med til at skabe.

Praktikperioden løber i 3 måneder med start januar 2023.

Din udvikling er vigtig for os, og du vil indgå på lige vilkår med resten af afdelingen. I praktikforløbet vil du få indblik i flere områder af revisionsbranchen. Derudover vil der blive opsat mål for dit praktikforløb, som vi løbende vil evaluere. Dette er med til at understøtte, at du udvikler dig mest muligt i dit praktikforløb hos os.

I PwC er vi ambitiøse på vores kunders og egne vegne. Vi er markedsledende, og arbejder for alle typer kunder – lige fra internationale, børsnoterede selskaber til lokale familievirksomheder, den offentlige sektor og finansielle virksomheder.
Vær med på holdet i et af verdens førende revisions-, skatte- og rådgivningshuse

Som praktikant har du mulighed for at afprøve om jobbet er noget for dig. Efter endt praktikforløb er der potentielt mulighed for at fortsætte som studentermedhjælper henover resten af foråret. Endelig er der mulighed fastansættelse efter endt uddannelse, hvor du vil blive en del af PwC’s unikke uddannelsesforløb Trustbuilder, som starter i september 2023. Du kan læse mere om uddannelsesforløbet på www.pwc.dk/audittrainee.

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

Dine kvalifikationer

I PwC er stærk faglighed en selvfølge, men din personlighed og dine ambitioner er mindst lige så vigtige. Vi forestiller os, at du:

  • At du læser finansøkonom, financial controller eller lignende
  • Har et højt serviceniveau som falder dig naturligt eventuelt fra tidligere studiejobs
  • Kan bevare overblikket i et miljø med højt tempo og deadlines der skal overholdes
  • Trives med at skabe nye relationer og møder mennesker med en positiv og nysgerrig tilgang
  • Er ambitiøs og fagligt nysgerrig
  • Har lyst til at arbejde i en større organisation, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel, så kan PwC være det rette sted for dig.

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, CV og karakterer fra gymnasial uddannelse samt foreløbige karakterer fra nuværende uddannelse. Det hele uploades via linket øverst på siden. Vær opmærksom på, at du skal vedhæfte dine dokumenter et ad gangen i systemet. Vi indkalder løbende til samtaler, så vi anbefaler, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Praktikperiode: Januar - marts 2023

Arbejdssted: Aarhus

Hjemmeside: www.pwc.dk/karriere

Kontaktinformation: Anders Kirk, anders.kirk.damsgaard@pwc.com, tlf: 24830092