Udvikling af mobil app at PanzerGlass A/S

PanzerGlass er en virksomhed der udvikler og producere skærmbeskyttelse, primært til mobil enheder. Du/I får her muligheden for at komme indenfor i en virksomhed hvor udvikling er i højsæde, vi elsker kort sagt alt ny teknologi.

Med andre ord, du/I får adgang til en stor legeplads.

  1. Problemformulering

Vi ønsker at lave en prototype på en mobil app der kan hjælpe vores kunder med at montere et PanzerGlass rigtigt og præcist på deres mobil enheder.

Vi forslår selv at problemet løses ved tydelige fixpunkter på mobil skærmen, samt den fysiske skærmbeskyttelse, hvorefter kunder skal alligne disse. Hvis du/I har andre løsningsforslag er vi meget åbne over for alternative ideer.

  1. Projektbeskrivelse.

Som beskrevet ovenfor ønsker vi at hjælpe vores kunder med at montere et PanzerGlass produkt korrekt. Dette skal gøres via en mobil app. Det er netop her du/I kommer ind i billedet. Vi har brug for gode ideer og sparring til hvordan udfordringen kan løses, og i sidste ende hvordan dette kan udvikles i en mobil app. I denne prototype fase ønske vi at udvikle en app til ny iPhone enheder.

Dette projekt skal både ses som en spændende udviklingsmulig/programmerings opgave, men ikke mindst en mulighed for at lave en lækker bruger oplevelse og interaktion med kunden.

  1. Ressourcer til rådighed.

Du/I vil naturligvis få adgang til alle vores produkter fra vores produkt katalog, samt tilhørende mobil enheder. Desuden vil du/I få adgang til, og generelt mulighed for tæt sparring med vores produkt udviklingsteam, herunder vores produktions faciliteter. Dette betyder bla. at du/I kan have indflydelse på hvordan vores emner produceres, og derfor får bedre og bredere muligheder i forhold til valg af jeres løsningsforslag.

  1. Motivation

Dette projekt vil give dig/jer en unik mulighed for at prøve kræfter med mobil app udvikling, I et lille vel defineret projekt, hvor du/I samtidig har muligheden for selv at komme med løsningsforslag. Ydermere vil det give dig/jer mulighed for faglig sparring med et særdeles kompetent team af IT folk og produkt udviklere. Ja, hvem ved, måske kunne vi fortsætte arbejde sammen efter projektets ophør. Du/I er velkommen op vores kontor, men må også arbejde hjemmefra, det er helt op til dig/jer.
Tag endelig kontakt til mig for mere info: +45 50 60 80 79

//Rasmus Hougaard Christiansen

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.