Bliv partner i Bæredygtig Start-up - Treecreate. dk at Treecreate

Vi er et par studerende som har udviklet hjemmesiden Treecreate.dk sammen. Vi har Calli som er specialiseret inden for backend udvikling, som også arbejder full stack. Så har vi Teodor som er founder og ide mand bag projektet. Han er grafisk designer, frontend developer og projekt leder. Vi har haft nogle andre udviklere om bord, når der ver meget der skulle udvikles, og får os en praktikant i slutningen af februar. Planen er at udvide produkt kataloget, samt forbedre brugervenligheden på det nuværende produkt.

Vi har arbejdet på virksomheden i et års tid under vores uddannelse og har en masse god læring derfra. Ud over selve webshoppen har vi udviklet en admin side som fungerer som vores CRM (customer relations management). Den bruger vi til at have overblik over ordrer, designs og deadlines for levering. Den kan også bruges til at hyrer folk til produktion når vi når så langt i processen. Vi har omsat for 50.000 uden meget indskud i virksomheden.

Vores udfordring:
Jeg (Teodor) arbejder hårdt på at udvikle produktet og skabe mere værdi for kunderne. Det er jo en stor process i sign selv at blive god til ved siden af studie og arbejde. Jeg håndterer også alt indkøb og produktion af det vi sælger samt SoMe og kundeservice, imens Calli er ansvarlig for de meget tekniske dele af virksomheden som security og datahåndtering. Vi har ikke meget erfaring med salg, og jeg har ikke formået at skabe ekstra kunder med min meget begrænsede tid / viden inden for online salg.

Hvis vi skal gøre Treecreate til den næste millionvirksomhed, så har vi brug for en partner der forstår sig på salg. En som kan tage fat og give en ordentlig insats på markedsføringen, imens mig og Calli sørger for at forbedre produktet. Vi bootstrapper, men alle penge der kommer ind i virksomheden ryger direkte i markedsføring, når vi kan se at det virker.

Hvem er du?

  • Du er initiativ rig og selvstændig
  • Du har en drøm om at blive entreprenør
  • Du forstår dig på at kører online markedsføring
  • Du er frisk udfordringen om at sætte markedsføringen op helt fra bunden med det materiale vi har. (Hvis der er noget vi mangler finder vi en måde at skaffe det på eller købe det)

Hvad tilbyder vi?

  • En stor andel af virksomheden så du kommer til at være ligeværdig med resten af holdet når der skal laves beslutninger.
  • Et samarbejde med et ambitiøse studerende der brænder for at bygge en succesfuld virksomhed.
  • En masse sparing og ideudvikling. Vi vil samarbejde om hvilke forbedringer der skal ske og i hvilken rækkefølge. Vi kigger på kunde data, spørgeundersøgelser og grafer på brugernes adfærd for at vurderer hvor vi kan forbedre os mest og skabe mere værdi for kunderne.
  • At være med i en bæredygtig virksomhed. En virksomhed som bestræber sig på at forbedre verden med gode oplevelser samt skabe stor vækst i en tid hvor vi har brug for at sætte gang i økonomien!

Kontakt mig (Teodor) og lad os aftale at mødes:

Telefon: 26192327

Email: teodor_jonasson@hotmail.com / info@treecreate.dk

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.