Koncept- og forretningsudvikling som specialesamarbejde at Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Der er opstået et muligt forretningspotentiale for Gardingruppen, i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse. Potentialet ligger i at tilbyde kunder, en online salgsplatform der giver mulighed for at skræddersy en gardinløsning, der tilpasser sig efter kundens behov. Det gør sig muligt, i form af at se de forskellige løsninger der findes i vores tilbudsportefølje, se farver, materialemuligheder og priser.

Denne løsning rækker ud over nuværende koncept, og for ikke at forvirre vores nuværende og potentielle kunder der foretrækker en håndholdt personlig service, overvejer vi om dette nye koncept vil være bedst at lancere under et nyt brand og muligvis i en søstervirksomhed.

For at afdække mulighederne i et nyt koncept under Gardingruppen, kræver det umiddelbart en forretningsplan der berører f.eks.:

  • Markedsanalyse
  • Konceptudvikling
  • Budgettering
  • Implementering

Har du andre bud på, hvordan at Gardingruppen får afdækket forretningsmuligheden, tilpasser vi vores problemstilling så det passer til dit studie.

Kontakt Jens Friborg Hansen, jh@gardingruppen.dk eller på 2289 5108, for at høre mere om projektsamarbejdet og hvordan vi tilpasser den afhandling du står overfor at skrive.

Aftales indgås gerne så hurtigt som muligt

Om os

Kort fortalt er Gardingruppen et fagligt fællesskab på tværs af Danmark, der består af fire gardinselskaber med en række gardinkoncepter til forskellige kundesegmenter. På tværs af koncepterne leverer vi alle former for gardiner og solafskærmning; indvendig, udvendig, manuelt og motoriseret. Se eventuelt www.gardingruppen.dk, der er et visitkort til gardinvirksomheder, som kunne overveje at blive en del af gruppen. Gruppens nuværende koncepter retter sig mod high-end privatkunder og alt inden for offentlige og private erhvervskunder

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.