Strategi bag kommunikation og fortalervirksomhed at Kirkens Korshær

Om os og vores behov

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation som laver socialt arbejde. Udsatte, hjemløse og hårdt trængte familier er bare nogen af de mennesker vi forsøger at hjælpe.

På trods af, at Kirkens Korshær har eksisteret siden 1912, er strategisk arbejde med kommunikation og fortalervirksomhed stadig et område hvor vi halter lidt efter. Vi ønsker derfor, på en videnskabelig og velfunderet baggrund, at være i stand til at træffe nogle strategiske valg i arbejdet med kommunikation og fortalervirksomhed. Vi er til stede på sociale medier, arbejder med nyhedsbreve, artikelskrivning og en masse andet, men mangler i bund og grund noget mere viden om, hvordan og til hvem vi skal henvende os.

Københavnsarbejdet

I Kirkens Korshærs københavnsarbejde har vi et lille sekretariat. Her laver vi understøttende arbejde for lokalafdelinger rundt om i byen, som laver socialt arbejde. Vi hjælper med fundraising, fortalervirksomhed, løser praktiske opgaver og alle andre tænkelige henvendelser som vi kan hjælpe med.

Vi kan tilbyde dig/jer

Hvis man laver projekt i vores organisation, så kan vi tilbyde ugentlig sparring med en medarbejder, som også løbende vil være til rådighed, hvis spørgsmål skulle opstå.

Yderligere kan vi tilbyde arbejdslokaler 1-2 dage om ugen, hvis man ønsker det.

Vi tilbyder naturligvis også en beskrivelse til CV'et om den rent praktiske opgave der reelt løses for os som organisation. Hertil kobles naturligvis reference.

Så har du eller din gruppe, mod på at lave målgruppeundersøgelser der kan munde ud i anbefalinger/retningslinjer/strategier for arbejdet med kommunikation, så ring eller skriv endelig for at aftale et møde.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.