Projektsamarbejde at Dynatest

Er du studerende og ønsker et projektsamarbejde med en højteknologisk virksomhed i rivende udvikling, så læs mere her.

Som studerende har du mulighed for at skrive projekt eller speciale i samarbejde med os i Dynatest. Det betyder, at du får mulighed for at omsætte den viden, som du har tilegnet dig på studiet samtidig med, at vi får friske øjne på vores processer og projekter.

Vi har nye spændende projekter i pipeline, så er du ingeniørstuderende eller studerende på anden teknisk uddannelse og søger et samarbejde enten til dit semesterprojekt, bachelor- eller kandidatspeciale, så kan vi tilbyde projekter inden for en eller flere af følgende områder:

  • Computer vision
  • Machine learning/deep learning
  • Mekanisk design
  • Elektronik
  • Embedded programmering
  • PLC programmering
  • Reguleringsteknik
  • Softwareudvikling i C#
  • Software design

Et projektsamarbejde hos Dynatest kan sammensættes ud fra dine interesser og evner, og ellers vil det være muligt at indgå i en af nedenstående projekter:

Computer Vision + AI

Projektet udføres af den eller de studerende selv og omhandler udvikling af machine learning og løsninger i en computer vision kontekst og et industrielt perspektiv. Der vil særligt være fokus på praktisk anvendelse, og det vil være en fordel, hvis du har stiftet kendskab med neurale netværk.

Computer Vision

Projektet udføres i samarbejde med en af de ansatte og omhandler design og udvikling af en computer vision løsning til scene reconstruction, hvor der benyttes flere kameraer. Projektet er passende til dig, som tidligere har arbejdet med computer vision på universitetet, studiejob eller lignende og generel har en god matematisk forståelse.

Lokation

Hvis du ønsker et hardware-nært projekt, vil projektsamarbejdet tage udgangspunkt i enten Hedensted eller Ballerup alt afhængig af din placering. Du har også mulighed for at udføre den største del af projektarbejdet som fjernarbejde.

Såfremt det er relevant for projektet, vil det alt efter lokationen være muligt at få tildelt en kontorplads.

Faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse som robotingeniør, elektronik ingeniør, maskiningeniør, bygningsingeniør, matematik ingeniør, software ingeniør, data science, datamatiker eller anden teknisk uddannelse.

Du brænder for dit fagområde, er dedikeret og ønsker at bidrage til et konstruktivt samarbejde. Du besidder gode dansk og engelsk kundskaber – både skriftligt og mundtligt.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsbevidst, arbejder struktureret og er motiveret for at udvikle dig. Du er ikke bange for at kaste dig over nye projekter og bidrager gerne med relevant faglig viden.

Bliv en del af Dynatest

Du bliver en del af et team af engagerede og kompetente medarbejdere, som alle brænder for teknologi og software til belægningsindustrien. Projektsamarbejdet vil bære præg af spændende og krævende opgaver, der vil blive løst i samarbejde med dygtige og hjælpsomme kolleger.

Der kan for den rette være gode fremtids- og udviklingsmuligheder. Organisationen er uformel, aktivitetsniveauet og humøret er højt, og vi sætter en ære i at bibeholde et skarpt fagligt niveau.

Om Dynatest

Dynatest A/S udvikler og fremstiller højteknologisk måleudstyr til vejtekniske undersøgelser. Vi er en global virksomhed og eksporterer til hele verden.

Vi producerer primært præcisionsudstyr til non-destruktive målinger af veje og pladsers overflade og bæreevne. Vores kunder er vejadminstratorer, rådgivere og forskningsinstitutter.

Spørgsmål & Ansøgning

Send gerne din ansøgning allerede nu, hvis du ønsker at indgå et projektsamarbejde og komme med på holdet.

Opstartsdatoen for samarbejdet vil blive aftalt efter eget ønske.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Emil Ancker på tlf. +45 20 22 30 98
eller på mail: evr@dynatest.dom

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.