Markedsafsøgning, markedsføringsplan samt implementering - rejsebureauer/agenter - engelsk at GuideserviceDanmark

Vi skal udvide vores kundegruppe af engelsktalende kunder. Typiske kunder er individuelle rejsende og rejsebureauer i USA, Australien, Storbritannien.

Produkter

Lokale guider i Danmark, der bookes ind på timebasis i deres nærområde. Guiden taler det samme sprog som gæsten - her engelsk.

En guidet tur kan foregå til fods på byvandring, vandring i naturen, på cykel i byer eller på landet eller med bus.

Ofte kommer rejsebureauet med en rejseplan, hvor vi skal levere guiden. Det kan være til en enkelt byvandring eller til et flerdages arrangement afhængigt af, hvilken del af Danmark, gæsterne skal besøge.

Nuværende status

Kontoret ligger centralt i Odense med en bemanding i hverdagen på 1, 5 - 2 personer.

Kunsten er at skaffe nye kunder uden store forudgående omkostninger, da kunden ellers bliver for "dyr" at få i hus. Vi har hidtil anvendt direkte henvendelse på telefon efterfulgt af mail. Der skal bl.a. følges op på disse kontakter med fornyet tlf. og etablering af gode relationer.

Praktikforløb

Vi klæder dig på med introduktioner til produkterne. Derfra har vi en forventning om, at du arbejder selvstændigt og selv beder om den hjælp, du har brug for. Vi hjælper altid gerne.

Du skal kunne begå dig professionelt på engelsk i skrift og tale.

Du arbejder på kontoret i Odense, men kan arbejde hjemmefra, som du ønsker. Den bedste sparring får du dog ved at være på kontoret.

Praktikken er ulønnet

Efter forløbet

Kan du se dig selv som professionel guide for vore engelsktalende kunder på freelance basis, så er vi altid klar til den dialog. At være guide er nemlig et super job som supplement til andre karrierer. Måske har du allerede snust til branchen i andet regi?

Den bedste ansøgning får vi via vores ansøgningsformular:
https://www.guideservicedanmark.dk/bliv-freelancer-hos-guideservice-danmark/