Praktk som Accounting Assistant med interesse for operationelle regnskabsopgaver at Lüdemann

Lüdemann ApS

Vi søger en praktikant til vores kontor i INCUBA på Katrinebjerg, Aarhus N – tæt på Aarhus Universitet.

Om os

Vi er et konsulenthus, som beskæftiger os med alt inden for økonomistyring. Vi varetager med andre ord de opgaver, som naturligt hører til i en økonomiafdeling, som fx bogføring, afstemninger, løn, rapportering til ledelsen og det grundlæggende materiale til brug for revisionen.

Vi arbejder i teams, som samarbejder om at servicere vores kunder. På denne måde udnytter vi vores kompetencer optimalt.

Varierende arbejdsopgaver som støtter dig i dine videre studier.

Du får en afvekslende hverdag med mulighed for at omsætte din faglige viden til praksis. Vi støtter dig i din udvikling og du vil få arbejdsopgaver, som er tilpasset dine kvalifikationer. Vi sørger også for at du får den nødvendige oplæring og indsigt i opgaverne.

Du vil med tiden blive fortrolig med forskellige bogføringsprogrammer, hvor E-conomic er det mest anvendte. Det samme gælder de hjælpeprogrammer, som vi kan tilknytte bogføringsprogrammerne. Vi har et digitalt mindset.

Dine opgaver vil primært bestå af bogføring, afstemninger, fakturering, debitor-kreditor styring, lønadministration, moms- og afgiftshåndtering, projektstyring, vedligehold af anlægskartotek, materiale til revisor.

Vis søger en praktikant på fuldtid, men vi tager hensyn til dine studier.

Om dig

Vi forestiller os, at du er færd med at læse en HA Almen eller en erhvervsakademiuddannelse som Financial controller, og senere har intention om at få en kandidatgrad. Det også være du er igang med din kandidat hvori der indgår praktik.

Du skal have en grundlæggende god talforståelse og gode formuleringsevner, både mundtlig og skriftligt på dansk og engelsk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og karakterblad fra relevante studier via den digitale ansøgningsmenu.

  • Ansøgningsfrist: Snarest mulig
  • Tiltrædelse: Snarest mulig
  • Arbejdssted: Åbogade 15, Aarhus N
  • Hjemmeside: www.ludemann.dk
  • Kontaktinformation: Bente Lüdemann, tlf. 20494161, mail bente@ludemann.dk