Studiegruppe (finansiering/økonomer) søges: investormateriale til en SaaS platform at Sequel

Formål: projekt, studie- semester- eller eksamensopgave.
Sequel søger en studiegruppe fra København eller Aarhus universitet/CBS eller anden videregående uddannelse, det kan være indenfor finansiering, erhvervsøkonomi & IT o.a. som kan lave:

  • investormateriale - en del er allerede lavet og kan anvendes

Der er på tilsvarende vis søgt efter en gruppe som kan lave den indledende brugerundersøgelse/test og som integreres i investormaterialet.

Desuden søges også forskellige profiler til at fortsætte i virksomheden. Teamet er som bekendt noget af det vigtigste, også for investorer, så når brugertest og herefter investormateriale er klar kan næste step komme til at ske!. Jeg er interesseret i at bruge så meget tid som overhovedet muligt for at guide teamet. I kan arbejde remote/hjemme og vi kan mødes på Det Kgl. Bibliotek o.a.

En 1. version er lavet februar-juni 2021 af 10 ITU studerende og en scrummaster og idéen er valideret af Københavns Erhvervshus, Copenhagen Business Hub, advokater, reklamefolk og Teknologisk Institut/Opfinderrådgivningen.

Løsning er meget lovende (stort potentiale) og vil på sigt baseres på AI, automatiserede processer, algorime, Big Data, Cloud og API, brugerprofiler og personprofiler og vil være en dyb social platform med visualisering af en masse mennesker i et særligt illustreret design og med et puslespils-element, Messenger, Webshop med betalingsløsning) og en markedsplads med udbudte opgaver.
Min egen rolle: som founder har en ambition om at lave en skarp løsning som kan tiltrække en masse globale brugere og være den foretrukne indenfor sit område. Jeg har fået rådgivning af en professionel rådgiver i Københavns Erhvervshus og Copenhagen Business Hub og Google Succes Online og deltaget i et væld af tech events som High Tech Summit på DTU, Tech BBQ i Øksnehallen, Nordic Startup Award, Venture Cup etc. Studeret Usability and Graphic Design på Itucation, Symbion.

Glæder mig til at høre fra jer og møde jer!.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.