Studerende søges til udarbejdelse af markedsanalyse, segmentering og handleplan at Vedbaalet

Posted 3 weeks ago

Vedbaalet er en enkeltmandsvirksomhed med base i Kolding, som ejes og drives af Kim Krohn, vinder af DR’s populære realityprogram Alene i Vildmarken 2020.

Vedbaalet sælger serviceydelser i form af:

  • Neuropsykologisk coaching
  • Mentaltræning
  • Naturbaserede forløb for sårbare
  • Foredrag
  • Kurser i vildmarksliv og grøn sløjd
  • Outdoorevents

På sigt ønskes teambuildingevents, kurser i friluftsliv og overlevelse, frilufts- og vildmarksrejser, onlinesalg af coaching- og mentaltrænings-forløb samt et samarbejde med flere kommuner, at indgå i porteføljen.

Der vil være stor frihedsgrad i forhold til at kunne arbejde hjemmefra, hvorfor det er vigtigt du har selvdisciplin, fokus, struktur og drive. Virksomheden har ikke noget kontor, og derfor vil de fysiske møder foregå på fx et bibliotek, campus eller i naturen.

Vedbaalet søger en studerende der ønsker at skrive et markeds-føringsprojekt i efteråret 2021 eller foråret 2022, som skal afdække virksomhedens markedspotentialer, og udmønte i nogle strategiske og konkrete initiativer som der efterfølgende kan eksekveres på.

Projektet kan få stor betydning for virksomhedens fremadrettede strategiske arbejde, hvorfor der søges en ambitiøs studerende, der motiveres af at kunne gøre en stor forskel for en lille virksomhed.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.