Hvordan gør vi det trendy at flytte til provinsen? at Kalundborg Kommune

Posted 3 weeks ago

Om opgaven

Målgruppen, som vi gerne vil overbevise om at de skal flytte til provinsen, er københavnere, både de nyuddannede, børnefamilier og dem, hvor børnene er flyttet fra reden. Du skal ved hjælp af analyser og/eller undersøgelser påvise, hvordan vi kan gøre det endnu mere in at flytte ud af byen? Vi har kommunikationskanaler på de sociale medier, og vi havde sidste år en gruppe kommunikationsstuderende, der lavede et rigtigt godt projekt om vores kommunikation, som kan danne grundlag for arbejdet.

Kvalitativt kan du kigge på, hvordan man kan ændre eller påvirke folks adfærd omkring, hvor de vil bo. Måske kan du også undersøge, om det er nemmere at vinde tilflyttere, der er vokset op i provinsen m.m. Kvalitativt på personaer af tilflyttertyperne. Vi har i vores samarbejde stor fokus på at bruge data, så der er masser af faglig sparring. Desuden har vi lige fået lavet en stor, fælles image- og flytteanalyse, som kan indgå i dit arbejde.

Analysearbejdet skal du bruge til at give os anbefalinger til, hvordan vi kommunikerer endnu bedre om attraktiviteten i provinsen, både når det gælder bo, leve og arbejde. Det må gerne være gennem udarbejdelse af cases, som illustrer denne attraktivitet

Om dig

  • Du er i gang med en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, fx kommunikation.
  • Din uddannelsesretning er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du finder opgaven interessant og byder ind med din faglighed.
  • Opgaven kan skrives som et mindre projekt, bachelorprojekt eller speciale individuelt eller i grupper

Om os

Vi er 6 kommuner, som samarbejder omkring arbejdskraft og bosætning i Sjællands Bosætningsinitiativ (SBI), Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Guldborgsund og Lolland. Vi søger studerende, der kunne tænke sig at skrive et projekt i samarbejde med os.

Vi står til rådighed for sparring undervejs. Vi deler gerne ud af vores viden og fortæller gerne mere om vores erfaringer. Vi har et bredt netværk i vores kommuner hver især og kan her hjælpe med kontakt til relevante aktører.

Vi forestiller os, at samarbejdet afsluttes med et møde, hvor du præsenterer dit projekt for os.

Ansøgning

Skriv en kort tekst, hvor du kort fortæller, hvordan du forestiller dig at gribe opgaven an.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.