Er du vild med at arbejde med webshops, hjemmesider og B2C kommunikation på tysk at Fit4Jobs - Få kontakt med virksomhederne i den dansk-tyske grænseregion

Hos ”Have a coffee” i Aabenraa har vi en ledig studiepraktikplads som E-Commerce Manager (B2C), hvis du kan flydende tysk

Du kommer til at spille en vigtig rolle ift. vores tyske webshop - og du kommer til at arbejde med:

  • Vores tyske website især webshoppen
  • Tysk SEO
  • Kommunikation
  • Markedsføring (B2C)
  • Vores kaffeklub, der drives som abonnement service, med en ny kaffe hver måned samt historien om bonden og hendes eller hans familie

Det er vigtigt at du taler og skriver tysk flydende, kan lave tysk SEO og skrive tekster, der fænger den tyske forbruger.

Selve praktikforløbet aftaler vi sammen, det kunne være et mix af hjemmearbejde og kontor tid hos os i Aabenraa (f.eks. 3 hjemmedag /2 kontordage)”, alt afhængigt hvad der er optimalt for dig og de krav din uddannelsesinstitution stiller.

Kontoret i Aabenraa ligger 5 min. fra busstationen.

Du er god til at arbejde selvstændigt, i det daglige kommer du til at samarbejde med de to stiftere af ”Have a Coffee”, især Janus som bl.a. har en markedsføringsbaggrund og arbejdserfaring fra Tyskland.

Der er mulighed for at vi kan lave en aftale om et studiejob samtidig med at du er i praktik hos os, men det afhænger af dine kompetencer.

Om Have A Coffee
Vi køber vores kaffe direkte ved bønderne. Vi har i dag cafe/butik/risteri på gågaden i Aabenraa, på gågaden i Flensborg samt en kaffebar i Parma i Italien.

Fra centrallageret og centralresteriet i Aabenraa driver vi vores danske og tyske websites.

På vores hovedkvarter i Brasilien, samarbejder vi med mere end 250 kaffebønder. Her har vi egne forsøgsmarker, egen biolog samt efteruddannelse af kaffebønderne. Alt vores kaffe er ”specialtykaffe”, så det er håndplukket, håndvasket og dyrket biodynamisk. Besøg os her: https://haveacoffee.dk/ eller her: https://haveacoffee.de/

Har du spørgsmål: Så kontakt Nick Brodersen fra F4J, e-mail: nicbro@toender.dk. Nick hjælper os med at udvælge den rette kandidat.

Send din ansøgning til: Nick Brodersen på e-mail: nicbro@toender.dk

Seneste ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Praktikstart: Hurtigst muligt

Vi glæder os til at høre fra dig

Mange hilsner

Janus Ø. Fischer fra ”Have a coffee” og Nick Brodersen fra F4J

Fit4Jobs@WaddenC (F4J) er et Interreg arbejdsmarkedsprojekt, der går på tværs af den dansk-tyske grænse. Vi forbinder bl.a. studerende og virksomheder. Vores hensigt er at fjerne virksomhedernes, erhvervsinstitutionernes, arbejdstagernes og borgernes mentale barrierer og hindringer mht. at lære vores naboland nærmere at kende. Målet er at fremskynde udviklingen af regionen via vores fælles værdier og synergier.