Praktikant til kommunikation og marketing hos Nordicco A/S at Nordicco A/S

Hvem er vi?

Hos Nordicco arbejder vi med grønne ventilationsløsninger til det europæiske marked. Vi designer, producerer og sælger store energivenlige loftventilatorer under brandet NORDICCO®. Vi tror på, at det er muligt at kombinere komfort og velvære med energibesparelser og bæredygtighed. Vi er i gang med en international ekspansion i vores geografiske nærområder, herunder Tyskland, Holland og Sverige.

Vi har derfor travlt og søger to praktikanter til efteråret  2022, som vil med på rejsen og hjælpe os med store som små udfordringer. Et praktikophold hos os er en oplagt mulighed for at afprøve dine faglige kompetencer i praksis og få en idé om, hvordan en arbejdsdag forløber hos en dansk SMV-virksomhed. Hos os vil du få meget ansvar med afvekslende opgaver, så du får opbygget erfaring på arbejdsmarkedet. Vi leder i høj grad efter én, der passer ind på holdet, som bidrager til den gode stemning og har lyst til at tage fat på lidt af hvert.  

Hos os vil du være med til at præge dine arbejdsopgaver alt efter dine interesser.

Arbejdsopgaver kunne være:  

  • Udarbejdelse af tekster til hjemmeside, sociale medier, brochurer, manualer, jobopslag m.m. 

  • Redigering af hjemmeside via WordPress og Elementor (NB: Det er ikke et krav, at du kender til programmerne i forvejen) 

  • Online marketing via SEO, Google Adwords og sociale medier

  • Udvikling af vores kommunikations- og marketingskoncepter

Er det lige dig, vi leder efter?

  • Du er positiv, omstillingsparat og selvstændig 

  • Du brænder for at afprøve og anvende dine faglige kompetencer fra studiet i praksis

  • Du er ikke bange for at tage kontakt til vores kunder – hvis der f.eks. skal laves interviews eller lignende.

  • Du vil gerne med helt ind i “maskinrummet” og opleve, hvordan en virksomhed vækster i praksis

  • Du taler flydende dansk og engelsk (tysk, svensk eller hollandsk vil være et stort plus)

I forbindelse med praktikperioden vil du få licens til den software, der kræves for at udføre opgaverne.   

“Som praktikant i Nordiccos marketingsafdeling prøver jeg kræfter med mange forskellige opgaver, alt fra sociale medier til hjemmesidedesign og udarbejdelse af tekster til brochurer og manualer. Jeg får i høj grad videreudviklet mine kompetencer og har fra første praktikdag været en del af holdet.” - Sofie Lorentzen, praktikant i marketingafdelingen og studerer til daglig International Virksomhedskommunikation på SDU, Odense.

Startdato og Varighed  

Vi planlægger dit praktikforløb, så programmet også passer dit skema. Opstartsdato og præcis varighed af praktikken aftales derfor individuelt. Vi er mest interesseret i at få den rigtige praktikant med på holdet, og derfor er vi meget fleksible med både arbejdstider og varighed af praktikken. Din arbejdstid vil primært foregå på vores kontor i Fredericia, men der vil også være gode muligheder for at arbejde hjemmefra.  

Kontakt  

Hvis du er interesseret, så send gerne en ansøgning + CV til sophie@nordicco.eu. Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Sophie Thomsen på tlf. 73 70 90 83.  

Vi glæder os til at høre fra dig - og du kan altid læse mere om os på www.nordicco.eu