MSc studerende søges til konstruktionsprojekt at Priess A/S

Projektbeskrivelse

Priess A/S leverer teknikhuse til forsyningsbranchen – og eet at hovedprodukterne er transformerstationer.

Tranformerstationen leveres til forsyningselskabet som en plug`n`play løsning fuld installeret on-site.

Priess A/S har langt den største markedsandel af transformerstationer i Danmark, men forventer en voksende efterspørgsel - i kraft af den grønne omstilling, samtidig med en målrettet eksportindsats i Tyskland.

Der er store krav til selve huset og der forventes en levetid på op mod 50 år. Priess har et godt design og en solid konstruktion som har succes i markedet.

Men for at være fremtidssikret ønsker vi en total gennemgang og udfordring af den eksisterende konstruktion. Alt fra design, materialer, samleprincipper, overfladebeskyttelse, fremstillingsprocesser mm.

Vi søger derfor - gerne flere – studerende, med interesse for nyudvikling og evne til at udfordre eksisterende konstruktioner til at give et bud på fremtidens transformerstation.

Se mere om produktet på; https://priess-web.dk/

Er du interesseret så tag kontakt til Fabrikschef Ole Larsen, Priess A/S på mobil 40306268 / Mail ol@priess.dk

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.