Studerende søges til crowdfunding projekt at Raw Cider

Hvad vi laver: Raw Cider er vildgæret cider der er lavet uden brug af sprøjtemidler, eller nogen form for tilsætningsstoffer. Vores produktion foregår med andre ord helt på naturens præmisser. Æblerne er dyrket efter økologiske og bæredygtige principper, håndplukkes og koldpresses og overføres til fade hvori den naturlige gær fra æblets overflade får frie tøjler til at arbejde på mosten. Denne fremgangsmåde er miljøvenlig og bæredygtig og giver samtidig den mest komplekse og, i vores øjne, bedste smagsoplevelse.

Hvem du er: Vi er på udkig efter dig der har lyst til at fortælle denne historie til resten af Danmark. Vi har kunne tage de første skridt i retning af Crowdfunding kampagner og Instragram salg, men har brug for ekstra fokus på området for at komme helt ud på den store scene.

Hvad vi tilbyder: Du bliver en del af et stærkt team hvor der er meget kreativitet og hjerte for det vi laver. Vi holder til i Tissø og Hillerød. Du vil få mulighed for at sætte præg på din hverdag da vi er et start up hvor vi løfter i flok. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår med hurtigt internet, gratis frokost, dejlig udsigt og en fantastisk kaffe.

Vi håber at høre fra dig!

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.