Studiemedhjælper søges til udvikling af ecommerce af bageunivers at GØTZ Bread Projects

GØTZ Bread Projects er grundlagt af bager og kok Jesper Gøtz med det formål, at give alle muligheden for at lære hvordan man bager lækkert og nærende surdejsbrød og mad dertil. Jesper startede sin karriere som kok hos nogle af de største restauranter i den Københavnske mad-scene. Efter at have lagt sin vej forbi Noma, en læreplads hos 1.th og senere Meyer's kokkeskole i Bolivia, blev Jesper kastet ud i rollen som sous-chef på Restaurant 108. Her fik han ansvaret for at udvikle brødet til menuen - og forelskede sig i håndværket. Lige siden har Jesper brugt sin tid på at lære alt om at bage surdej og tilberede lækre måltider til. Dette har bragt ham til bagerier i København, Paris og San Fransisco, og resulterede i åbningen af det succesfulde bageri Lille Bakery på Refshaleøen i København. Her var Jespers vision at løfte den danske brødkultur, en vision der stadig følger ham den dag i dag.

At samle venner og familie omkring et hjemmelavet måltid er for mange selve essensen af fællesskab og samvær. Desværre sker der lige nu et skift i Danmark og store dele af verden, et skift mod færre hjemmelavede måltider, mod flere mennesker der ikke selv kan lave mad. Det var med netop denne udvikling i tankerne at GØTZ blev til, med et ønske om at opmuntre og lære folk at tilberede bæredygtig, sund og nem mad, med brødet som tallerkenens hovedperson. Et lækkert brød lavet på gode råvarer kan gøre det muligt for enhver at skabe et fantastisk måltid.

Projektet er i øjeblikket kun drevet af Jesper. Han har ikke de store kompentecer i ecommerce og markedsførring og søger derfor en studiemedhjælper til at hjælpe ham i gang og ligge en strategi.

Er du den rette til dette job og har du lyst til at give opgaven et skud.

Skriv til jesper på jesper@gotzbread.com eller ring på 22 46 44 27.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.