Jutland Vikings søger hjælp til markedsanalyse at Jutland Vikings

Expires in 6 days

Med henblik på at skærpe opmærksomheden omkring ishockey i Århus, og behovet for nye faciliteter, vil vi gerne have udarbejdet en, måske to, markedsanalyser herom.

På nuværende tidspunkt er der kun en skøjtehal i Århus, som ikke har de rette rammer og vilkår for at kunne afvikle kampe i Metalligaen. Hverken ift. træning for vores egne, eller udeholdets spillere - og der er heller ikke de rette faciliteter til at kunne afvikle en ordentlig kamp på niveau med de andre hold i ligaen.

Det er på tegnebrættet med en ny trænings - og opvisningshal ved den nuværende skøjtehal, samt mulighederne for en multihal. For at dette skal kunne lade sig gøre, er der brug for at vise behovet for at forbedre faciliteterne. Udover det, er formålet med analysen også, at sætte fokus på et hold i den bedste liga i Århus.

Der er tale om frivilligt arbejde.

Lyder dette som noget du gerne vil hjælpe med til, og vil du gerne høre mere, så kontakt venligst Henriette Mølgaard henriette@jutlandvikings.dk.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.