Video optagelse samt redigering, og SoMe manager at Loud Colors

Vi skriver da vi ønsker et samarbejde med en studerende, som ønsker at arbejde med kommunikation og video-produktion for et projekt i udvikling. Vi tænker at det vil gavne den studerende med både praktisk erhvervserfaring og det kunne være et spændende projekt at have på CV’et.

Kort om os:
Vi er en dj/producer duo hos Universal Music under kunstnernavnet Loud Colors, og har udgivet 2 sange indtil videre. Derudover er vi meget aktive på TikTok, og har rundet 41.000 følgere, og har bl.a. en video med 14 mio. views.

Det vi har brug for hjælp til er at tage vores TikTok og andre sociale medier et niveau op, og her kommer den studerende ind i billedet. Vi ønsker en der både er kreativ, selvstændig og har styr på sociale medier samt video-redigering og optagelsesteknik, herunder også redigering af special effects.

Vi bruger ca. 3-6 timer om ugen på videooptagelse, og derudover kommer redigeringen.

Vi har desværre ikke noget budget til projektet lige nu, men hvis der på et tidspunkt bliver økonomisk vinst vil vi kunne tilbyde en del af kagen.

Ved interesse, send os gerne en mail eller sms

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.