Ingeniørpraktik i Munck Gruppen - foråret 2021 at Munck Gruppen

Netop nu søger vi nysgerrige og målrettede ingeniør- og bygningskonstruktørstuderende, som har lyst til afprøve teori i praksis og udfordre sig selv med projektledelse og stort ansvar.

Vores arbejde består primært i at skabe infrastruktur; bedre veje, miljøvenlig fjernvarme, rent drikkevand, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet og sikre havne- og anlægsbyggerier, som kommer alle til gode.

PERSONLIG UDVIKLING OG SPÆNDENDE PROJEKTER

Vi søger altid faglige indspark fra dygtige og engagerede studerende, og derfor tilbyder vi flere praktikpladser i vores datterselskaber med start januar/februar 2021:

  • Munck Forsyningsledninger etablerer ledninger; fjernvarme, fiber samt kloak- og vandledninger.
  • Munck Asfalt udfører asfaltopgaver og striber på bl.a. motorveje, landeveje og parkeringsanlæg.
  • Munck Havne & Anlæg udfører komplekse anlægsprojekter, opfører broer og havnekonstruktioner.
  • Munck Civil Engineering udfører internationale og større nationale projekter.


Vi har afdelinger over hele landet, så chancerne er gode for at matche både dine faglige og geografiske præferencer.

Uanset hvor, du ansættes, placeres du i et team af kompetente projektledere og formænd, hvor du inddrages i at sikre, at projekterne gennemføres på bedste vis i forhold til kundernes forventninger, anvendelsen af ressourcer og forvaltningen af økonomi.

Du får en varieret hverdag med opgaver lige fra tilbudsgivning til koordinering, styring og tilsyn med projekterne samt ledelse af medarbejderne.

Oplev verden med Munck
Munck Gruppen er en international virksomhed, som i løbet af de seneste år har sat aftryk forskellige steder i verden. Lige nu udfører vi komplekse infrastrukturprojekter i både Grønland, Island og Ghana.

Leder du efter praktik uden for Danmark, har vi til forårssemesteret 2021 en ledig plads på lufthavnsprojektet i Nuuk: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1467&ProjectId=143961&DepartmentId=19970&MediaId=5

Interesseret?

Du søger praktikplads i Munck via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1467&ProjectId=143961&DepartmentId=19970&MediaId=5

Kontakt evt. HR Koordinator Stina M. Larsen på tlf. 29223215 for yderligere information.

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder til samtale løbende.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.