Brænder du for formidling på sociale medier og drømmer du om en praktikplads hvor du har i at Come-Back

Den bedste del som SOME praktikant er, at du får mulighed til at lade dine kreative ideer blive til virkelighed – fra udformning til udførsel.

Som markedsføringspraktikant vil du have ansvar for at hjælpe to nye koncepter på vej med de ideer som du har. Du vil være med til at opstarte Out-gro.com som pt er et nyt koncept på markedet og du vil arbejde med den kreative hjemmeside artbymettestryhn.com som er vores administrerende direktørs bud på hvordan vi kan være mere for hinanden i pressede perioder af vores liv.

Ansvar:

Udforme kommunikationsstrategi og optimere samt skabe synergi på de to platforme.

Udtænke innovativ markedsføring, så vi kan inspirere og hjælpe flere mennesker.

Skabe fremgang på vores SOME platforme.

Tag kontakt til potentielle kunder gennem SOME og Email-markedsføring.

Kvalitetssikre vores indhold af markedsføring.

Dele din viden med os – vi vil meget gerne lære fra dig.

Kompetencer vi søger:

Du forstår dig på formidling på web og sociale medier og har lyst til mere praktisk erfaring

Du har kendskab til målgruppens tilstedeværelse og ageren på SoMe

Du har sans for det visuelle, er kreativ, legende og skriver fængende

Du er i gang med en relevant uddannelse

Har erfaring med drift af SOME

Selvdrivende personlighed og evne til at anbefale retning

Problemløsningsorienteret og ikke bange for at tage aktion

Mulighed for at arbejde eksternt og evt. mødes nær København

Praktikant forløb:

Som praktikant hos os vil du blive vores kommunikations ekspert indenfor SOME og vi vil behandle dig således – Du har meget frie tøjler og fuld opbakning fra et større team af praktikanter som sammen arbejder med samme målsætning som dig. I Come-Back har vi et stærkt netværk, hvor du kan inddrage andre af vores praktikanteksperter og få deres input til de opgaver du sidder med.

Vores Brand er i gang med en udvikling, hvor vi gerne vil servicere private virksomheder i højere grad.

Vi søger at kommunikere dette klart ud til verden ved at implementere SOME og email-markedsføring i vores gameplan. Det er her du kommer ind i spillet.

Din viden vil påvirke og drive vores markedsføring i vores ønskede retning, mens du har frihed under ansvar til at udforske og udvikle dine evner indenfor markedsføring og branding.

Som praktikant hos os vil du opleve:

Frihed. Du har frihed under ansvar. Du vil også være ansvarlig for, hvornår på døgnet du vælger at arbejde.

Åben og ærlig kommunikation. Vi vil meget gerne høre din ærlige mening omkring fremgangen i vores planlægning og indsatser og derfor spørger vi ind til dine meninger. Hvis din viden fortæller dig, at vi burde overveje andre ting i virksomheden vil du også have frihed til at præsentere dette for ledelsen.

Problemløsningsorienteret samarbejde. Vi elsker at løse problemer både for vores kunder og vores kollegaer. Vi ser derfor at vi tager opgave for opgave og løser sammen. Hvis du mangler viden indenfor et felt, kan du altid opsøge andre i virksomheden som kan hjælpe med deres ekspertviden.

Motiverede og selvlærende kollegaer. Alle i virksomheden er åben for ændring og har mod på at lære. Det samme forventes af dig. Vi opsøger den information vi ikke selv kender for at skabe bedre beslutninger i fremtiden.

Om Come-Back:

Vi er en beskæftigelses- og sundhedsfaglig virksomhed, som nu også bevæger sig ind på udviklings- og læringsområder i det danske erhvervsliv samt til den almindelige dansker i et forsøg på at hjælpe og inspirere endnu flere mennesker til et bedre liv.

Du vil have mulighed for, såfremt du er interesseret, at arbejde med Come-Backs helt normale produkter og markedsføring af disse under dit praktikophold og ikke kun udvikling af nye koncepter.

Come-Back er ejet af administrerende direktør Mette Stryhn, som etablerede firmaet i 2007. Come-Back rådgives samtidig af nogle af Danmarks førende erhvervsfolk, således at vi altid følger tidens udvikling og tendenser.

Praktisk information:

Praktikperiode: Når du kan starte.

Lokation: Vi arbejder remote, så du kan bo i hele landet.

Ansøgelsesfrist: Løbende indtag.

Send din mail til: Mette Stryhn, ms@come-back.dk

Vi holder løbende interviews.

I mailen bør du tilføje:

En tekst om dig selv samt dit CV med din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund.

Et portfolio eller eksempler på noget, du tidligere har lavet relateret til praktikopslagets efterspurgte kompetencer.

Gerne et par linjer om, hvordan du oplever Come-Back, Out-gro og Artbymettestryhn på de sociale medier – og hvor du vil kunne gøre en forskel.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge praktikpladsen.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on SDU Jobbank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.