Online Event

Akademikerens kompetencer

Der er i den grad plads til generalister på arbejdsmarked, så hvis du er nysgerrig på hvad generalisterne laver, så læs her og tilmeld dig.

22 October 13:00 - 14:30 CEST

Add to calendar

The event has passed

Det er langt fra alle universitetsuddannelser der fører til et specifikt job når du er færdig. En akademisk uddannelse kan føre til mange spændende jobs, blandt andet fordi du får mange generelle kompetencer med dig udover de faglige.

Du lærer fx at strukturere din tid, sætte dig hurtigt ind i nyt stof, tænke analytisk og sammenfatte store mængder data. Du er også skolet til at arbejde løsningsorienteret og undersøgende.

Disse kompetencer får du i større eller mindre grad uanset hvilket universitetsstudie du gennemfører.

Brug et par timer sammen med DM/MA hvor vi stiller skarpt på generalist kompetencer og på hvordan du som generalist ville kunne skabe værdi for din kommende arbejdsgiver. Målet er, at du efterfølgende kan sætte nye ord på, hvad det er, du kan.

Du kan møde:

Karriererådgivere Sidsel Myhre Paulsen og Line Svindt Olsen fra Magistrenes A-kasse og du kan møde en repræsentant fra en virksomhed som fortæller hvordan generalisten skaber værdi på lige netop denne arbejdsplads.

Do you want to organise your own virtual event?