Online Event

Business Lunch Forår 2020 - Virtual Career Fair

Business Lunch er et event, hvor studerende og virksomheder mødes til en snak om samarbejdsmuligheder

12 March 09:00 - 12:00 CET

Add to calendar

Alle virksomheder kommer med konkrete opslag, så der er gode muligheder for at lande en aftale/samarbejde. Opslagene sendes ud på forhånd, så du kan nå at forberede dig. Sidste gang var der mere end 500 studerende og der var 52 virksomheder, som deltog. Mange af virksomhederne havde flere opslag med og inklusiv opslag fra virksomheder, der ikke kunne være med til arrangementet, så i alt var der +100 opslag fordelt på både praktikpladser, projektsamarbejde og studiejob, samt jobs til dimittender.

All participating companies will bring specific ads/open positions, so you have very fine chances to make a deal. The ads will be sent out in advance, so you can prepare. More than 500 students and 52 companies participated last time, and many other companies sent in their ads. All together there were +100 open positions for internships, project collaborations, study jobs and some graduate jobs.

Access wherever you are

It doesn't matter where you're located. Just log in via your laptop or mobile and start chatting.

Match your profile

No time wasted! You'll immediately see which companies offer jobs that match your profile and preferences.

Do you want to organise your own virtual event?