Lidl Danmark

Manufacturing

41 followers

Er du ambitiøs, resultatorienteret, og har du vindermentalitet? Trives du med stort ansvar, og vil du have international arbejdserfaring? Så kickstart din karriere som  International Graduate!

 

Som International Graduate i Lidl bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at omsætte dine ambitioner til virkelighed. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder. Ligesom dig har vi dog endnu højere ambitioner, og vi forventer, at du på længere sigt vil kunne varetage en lederrolle i Lidl.

 

Skal du med på rejsen?

Udvikling i fokus

Vores graduateforløb er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer - fra butiksgulv til ledelsesniveau. Du vil få en varieret hverdag, hvor du vil blive kastet ud i mange forskellige situation.

Derfor vil du få en mentor tilknyttet under hele forløbet, og så får du et individuelt coachingforløb med fokus på din faglige og personlige udvikling.

Vi tilbyder to forskellige graduateforløb, hvor der i hvert forløb er fire faser:

Hvilket forløb, der gør sig gældende for det enkelte graduatetrack fremgår i den enkelte graduatestillingsannonce. Det betyder, at hver afdeling har valgt et graduateforløb for deres kommende Graduates. I år søger vi graduates til følgende afdelinger:

  • IT
  • Finance
  • Real Estate
  • Central Logistics
  • Supply Chain
  • Marketing

Fælles for begge forløb er, at din udvikling er i fokus - og så får du firmabil i BMW 1-serien under hele forløbet, så du nemt kan komme rundt til vores forskellige kontorer og Lidl-butikker i hele landet.

Er du vores nye Graduate?

Kom med på holdet og bliv International Graduate i Lidl - lige som Caroline, Mia, Camilla og Rasmus, som du kan møde lige her.

Se alle vores graduatestillinger og find det helt rigtige graduatetrack til dig her.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning  - senest d. 2. januar 2022.