Dusør – op til 10. 000. GripFixer søger den næste studerende til at udvikle v2. 0 hos GripFixer

Du får lov til at have et stort med-ansvar og indflydelse i processen, og er med til at udvikle et produkt der sælges og markedsføres verdenen over.

Kort fortalt er produktet et lille fysisk hjælperedskab der hjælper med at holde og bibeholde det rigtige greb i badminton, tennis, og padel (hvilket er et kæmpe problem ifbm at lære nye spillere den rigtige teknik) – ved at guide fingerenes placering, og dermed undgår man at udvikle forkert ”muscle-memory” (aka. dårlige vaner) - Du kan se mere om produktet på www.gripfixer.com

Processen:

1)Produktet skal 3d moduleres -> Herefter skal der 3d printes en midlertidig/test støbeform -> heri puttes der noget silikone -> produktet testes -> der laves justeringer og processen gentages.

2)Når den rigtige form er fundet, skal der på DTU fræses en støbeform, og der skal produceres nogle test-samples.

3)Hvis det er vellykket, så skal 3d tegningerne sendes til GripFixer’s producent og der produceres de endelige støbeforme og produktet skal masseproduceres.

Det er derfor et krav, at du er:

  • Rigtig god til 3d modulering.
  • Kan arbejde selvstændigt og pro-aktivt.

Dusør: Opnåes punkt 3 (altså er der lavet en støbeform, hvor test-samples fra punkt 2 har den rigtige udformning), og tegningerne dermed kan bruges til at producere de endelige støbeforme, så udløser det dusøren.

Mvh Morten Dannerfjord

CEO GripFixer

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.