Gellerupparkens retshjælp søger lige nu jurastuderende - for dig der vil gøre en meningsfu hos Gellerupparkens Retshjælp

GELLERUPPARKENS RETSHJÆLP SØGER LIGE NU JURASTUDERENDE - FOR DIG DER VIL GØRE EN MENINGSFULD FORSKEL.

Om Retshjælpen

Gellerupparkens Retshjælp er en af Danmarks tre største retshjælpskontorer og har rødder tilbage til 1975. Vi har et solidt team af erfarne jurister, der i mange år har været tilknyttet Retshjælpen og rådgiver side om side med de frivillige jurastuderende.

Mange af vores klienter kommer fra Brabrand og Aarhus Vest men alle er velkomne, og der kommer også mange fra resten af Aarhus og andre dele af landet. Gellerupparkens Retshjælp rådgiver indenfor alle juridiske områder og især udlændingeret, socialret og familieret er meget populært. Der er også masser af andre henvendelser vedrørende blandt andet lejeret, kontraktsret, arbejdsskader, patientskader samt forsikrings- og erstatningsret.

Din profil

Retshjælpen har brug for dygtige studentermedarbejdere med et stort engagement og ansvarlighed, der ønsker at prøve kræfter med den praktiske anvendelse af juraen i et dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens.

Hvis du har lyst til at gøre en mærkbar forskel for folk, der har brug for det så meld dig til vores dygtige hold af frivillige jurastuderende, der giver 4½ time om ugen til et rigtig godt formål. Det kommer til at blive din bedste tid på ugen.

Retshjælpen forventer at du kan passe en ugentlig vagt og møde klienterne i øjenhøjde. Det er en fordel, hvis du er på kandidaten eller på 6. semester af din uddannelse, og du skal som minimum have afsluttet 4. semester.

Vi tilbyder dig

Som rådgiver i Gellerupparkens Retshjælp får du opøvet vigtige kvalifikationer som juridisk rådgiver ogsagsbehandler. Du får ansvar for egne sager og selvstændig klientkontakt i et individuelt tilpasset tempo i tæt samarbejde med Retshjælpens jurister og andre studerende. Du får prøvet kræfter med direkte klientkontakt og skriftlig sagsbehandling

Som jurastuderende og juridisk rådgiver i Gellerupparkens Retshjælp får du tildelt en ugentlig vagt, hvor du indgår i et team af jurister og jurastuderende.

Du får fantastiske kolleger, og du vil få mulighed for at deltage i både kurser, faglige og sociale arrangementer i løbet af året. Herudover vil der altid være adgang til frisk frugt, kaffe, te og brød på kontoret.

Ansøgningen

Send en ansøgning med CV og karakterudskrift til souschef Mona Matten på mm@gpret.dk senest fredag den 8. april 2022. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Hvis der i øvrigt er spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at ringe til souschef, Mona Matten på 77343502 eller daglig leder, Hanne Marstal på tlf. 77343501.

Du kan læse nærmere om hvem vi er på vores hjemmeside: www.gpret.dk

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.