Studentermedhjælper til digital markedsføring og surveys hos WeLoveMentors

WeLoveMentors faciliterer mentorprogrammer for iværksættere i USA og har brug for din hjælp til at optimere web-site, social media samt gennemføre surveys gennem Enalyzer.

Vi leder efter en studerende som minimum har 2 år tilbage af studierne og som ønsker arbejde praktisk med digital markedsføring og surveys. Arbejdstiden er fleksibel og udføres som fjernarbejde.

Du må gerne have kendskab til surveys og Enalyzer, men det er ikke et krav. Til gengæld ønsker vi gode engelskkundskaber og gode idéer til optimering af digital markedsføring inkl. optimering af web-site, social media og evt. videoer.

Skriv en kort ansøgning og upload dit CV, eller lav en kort video, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvordan du kan hjælpe WeLoveMentors.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.