Studerende til et projektsamarbejde med Eurofins Product Testing A/S hos Eurofins Danmark

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Product Testing Denmark A/S hjælper vi mange industrier til at imødekomme gældende krav til produkters kvalitet og sikkerhed, hvad end det drejer sig om lovmæssige krav, egne kvalitetskrav eller begge dele. Eurofins Product Testing Denmark A/S blev udviklet i 1981 og vi har siden starten arbejdet med analyser og test af produkter og materialer samt rådgivning dertil.

Vores viden om forskellige materialetyper er derfor stor. Sammensætningen, brug af tilsætningsstoffer, aktive stoffer, fyldstoffer, konserveringsmidler og lignende er noget som vi beskæftiger os med hver dag.

Jobbeskrivelse

Er du ingeniørstuderende? Og synes du /I det kunne være spændende at arbejde hos en virksomhed med stor erfaring inden for test af produkter? Så ser vi frem til at høre fra dig/jer!
Projektbeskrivelse

Eurofins Product Testing A/S udbyder et spændende projekt til ingeniørstuderende inden for kemi under emnet ”Emission fra byggematerialer til indeklimaet”. Projektet udføres på virksomhedens kemiske laboratorium i Galten og kommer til at indeholde elementer af både praktisk laboratorie-arbejde inden for organisk, analytisk kemi, samt beregninger af analyseresultaterne og efterfølgende databehandling.
Projektets omfang er passende for 1 studerende.
Hovedprojektet kommer til at være test af forskellige typer byggematerialer med forskellig forberedelse for at se, hvilken forskel det gør for emissionen af flygtige organiske komponenter til indeklimaet. Den studerende vil selv skulle planlægge testene og dermed udforme en plan for, hvilke produkter, det vil give mening at teste og dermed skabe et overblik over forskellige forberedelses-metoder.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du kommer med den nyeste viden inden for dit kompetencefelt og kan være med til at bidrage til vores forretning og de ting vi beskæftiger os med. Vi forventer, at man under sit projekt/bachelorforløb sætter sit eget præg på det aktuelle område og problemstilling.

  • Du er bachelor eller diplomingeniørstuderende og ønsker enten at bruge os som case til et specifikt fag eller til projektsamarbejde
  • Du er god til at indsamle, formidle og diskutere viden eller data
  • Du er idérig og nysgerrig
  • Du er stabil og systematisk
  • Du udviser gode samarbejdsevner og tager gerne initiativ
  • Du er selvstændig, ansvarsbevidst og engageret

Yderligere oplysninger

Periode
Projektet forventes gennemført mellem august til december 2022.
Lokation
Smedeskovvej 38, 8464 Galten
Ansøgning
Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du synes det lyder spændende. Vi er fleksible og interesserede i at høre, hvordan du kan sætte dit præg på de ovennævnte områder.

Send dit/jeres CV, ansøgning og eksamenspapirer snarest muligt, ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler, når vi finder der er match.
Hvis du har spørgsmål til opslaget, kan du kontakte kemiker og teamleder Maria Pelle Mørup telefon +45 26 86 43 84 eller MariaPelleMorup@eurofins.dk.

Du kan læse mere om Eurofins Scientific på www.eurofins.dk

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 58.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.