Praktikant søges i forbindelse med Cider Brygning hos Raw Cider

Hvad vi laver: Raw Cider er vildgæret cider der er lavet uden brug af sprøjtemidler, eller nogen form for tilsætningsstoffer. Vores produktion foregår med andre ord helt på naturens præmisser. Æblerne er dyrket efter økologiske og bæredygtige principper, håndplukkes og koldpresses og overføres til fade hvori den naturlige gær fra æblets overflade får frie tøjler til at arbejde på mosten. Denne fremgangsmåde er miljøvenlig og bæredygtig og giver samtidig den mest komplekse og, i vores øjne, bedste smagsoplevelse.

Hvem du er: Vi er på udkig efter dig der interesse og lyst til at arbejde med brygning og produktion af cider. Du er praktisk orienteret, åben, lærelysten og kan arbejde selvstændigt. Du har interesse for at være med i nyopstartet virksomhed.

Hvad vi tilbyder: Du bliver en del af et stærkt team hvor der er meget kreativitet og hjerte for det vi laver. Vi holder til i Tissø og Hillerød. Du vil få mulighed for at sætte præg på din hverdag da vi er et start up hvor vi løfter i flok. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår med hurtigt internet, gratis frokost, dejlig udsigt og en fantastisk kaffe.

Vi håber at høre fra dig!

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.