MSc studerende søges til projekt om testikel ultralydsundersøgelse af hanhunde hos Københavns Universitet

Vi opstarter et nyt studie der skal undersøge forekomsten af testikel tumorer hos intakte hanhunde.

Derfor søger vi specialestuderende med interesse for billeddiagnostik eller onkologi, der kunne have lyst til at være med.

Studiet er et klinisk studie som omhandler ultralydsscanning af intakte hanhunde. Det overordnede formål er at beskrive forekomsten af nodulære forandringer i testiklerne hos asymptomatiske hanhunde, men der er mulighed for flere delprojekter omhandlende ultrasonografi af testikel forandringer.

Vi skal i løbet af de næste par år scanne ca. 250 hanhunde, så der er rig mulighed for at få trænet sine ultralydskompetencer i forbindelse med et af specialeprojekterne.

Vi søger i første omgang specialestuderende der skal skrive speciale i 2022 eller 2023.

Som specialestuderende vil I være en del af onkologisk afdeling. I vil, afhængig af tid og interesse, deltage i vores daglige stuegange og patientudredninger, hvor I kan træne kliniske færdigheder og lære mere om familiedyrs onkologi.

Kontakt:

Pernille Holst, studieadjunkt i familiedyrs onkologi, ph@sund.ku.dk

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.