Jks odense søger en ambitiøs praktikant til forårssemestret 2022 hos JKS a/s

Som studiepraktikant ved JKS vil du blive en vigtig del af vores engagerede team i Odense og de mangfoldige opgaver, som vi løser for vores kunder.

Ved JKS tilbyder vi dig en spændende og varierende hverdag med masser af personligt ansvar og udvikling. I dit praktikforløb vil du få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med rekruttering og administration, samt varetage en bred kontaktflade.

Du vil få mulighed for at præge dit praktikforløb, da vi ud fra din studieretning i samarbejde vil fastlægge et relevant forløb som matcher dine kompetencer.

Arbejdsopgaver:

  • Administrative opgaver
  • Koordinering og planlægning af bemandingsløsninger
  • Telefonisk kontakt med kunder og kandidater
  • Telefonscreening af kandidater samt afholdelse af interviews
  • Deltagelse i kundemøder

Om dig:
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Din studieretning er ikke altafgørende, det vigtigste er, at du har lysten til at blive en rigtig JKS'er med passion, dedikation og mest af alt har en ambitiøs tilgang til dine egne og dit teams opgaver.

  • Din arbejdsgang er selvstændig og struktureret
  • Du er omstillingsparat og trives i et travlt miljø med varierende arbejdsopgaver
  • Du er engageret og har lysten til at lære
  • Du har let ved IT og sætter dig gerne ind i nye systemer

Arbejdsforhold:
Du vil under din praktik modtage et symbolsk beløb. Praktikken strækker sig over en periode på 4 måneder under hensyntagen til dit uddannelsesforløb. Du vil indgå i vores team på vores lokalkontor i Odense med opstart i primo af 2022. Som udgangspunkt vil praktikken være en fuldtidsstilling (37 timer), men der tages selvfølgelig hensyn til eventuelle valgfag og eksaminer du skulle have i perioden.

Om JKS:
JKS er 100% danskejet og blandt Skandinaviens stærkeste bemandings- og rekrutteringsvirksomheder. Vi er vokset til at være dansk erhvervslivs foretrukne samarbejdspartner, fordi vi hver dag styrker vores kunders konkurrencekraft gennem bemandings- og vikarløsninger - samt målrettet rekruttering på alle niveauer og til alle brancher.

Vi har siden begyndelsen i 1995 prioriteret lokalt kendskab og personlig kontakt højest. Derfor er vi altid tæt på kunder og kandidater med 38 lokale afdelinger i Danmark - samt afdelinger i Sverige og Norge.

Hos JKS tror vi på, at udvikling og realisering af enhver virksomheds potentiale starter og stopper med at have de helt rigtige medarbejdere ombord. Du vil indgå i en vækstorienteret organisation med en flad struktur, hvor vi altid forventer effektivitet, troværdighed og engagement af hinanden. Kan du se potentialet?

Ansøgning og kontakt:
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler. Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tina Slothuus Hansen på telefonnummer 63 125 752.