Studerende 1. semester søges til super fleksibelt studie job hos BPA

ER DU BLÆKSPRUTTEN

Studerende m. stort hjerte og overblik - søges til super dynamisk team med andre studerende.

Vil du arbejde sammen andre studerende hos en aktiv og livsglad borger med fysisk og kognitive vanskeligheder. Du får styrket dit CV og får en masse erfaring i relations arbejde. Du gør en stor forskel da du er den faste støtte der er i borgerens liv.

Du skal være klar på at kunne tage på vandreture sammen med andre studerende men også kunne bevare overblikket. Have et godt humør og lyst til at bringe glæde og godt humør. Jeg er super aktiv og studerer filosofi og elsker at være ude i naturen når vi lige har klaret det praktiske i hjemmet. Du hjælper med at få overblik over kalenderen og især samvær og relation er vigtig.

Jobbet er et styrkelse af dit CV, kompetencer og faglighed og især relevant for ergoterapeut, psykologi, medicin, farmaceut og studerende men interesser indenfor arbejdet med mennesker. Jobbet er super afvekslende og spændende.

Arbejdsopgaver:

  • Sammen med mig hjælper du med almindelig daglig husførelse (støvsugning, lettere rengøring, tøjvask, madlavning og indkøb) ca. 1t 30 minutter/uge
  • Støtte mig til at være så selvstændig som mulig ved at hjælpe med skabe struktur og overblik over dagen.
  • Hjælpe med diverse administrative opgave, læse post m.m.
    Tager med mig til diverse aktiver så som udflugter, læge og fys. træning

Vi tilbyder:

Muligheden for at få erfaring og læring i arbejdet med mennesker

Fleksibel arbejdsplads og sparring med kollegaer.

Et tværprofessionelt samarbejde med andre studerende og selvfølgelig er der oplæring og supervision – så du er aldrig alene

Arbejde sammen med studerende fra alle semestre i en et team.

Da stabilitet er vigtigt er der vagter ca. 4 timer hver anden uge (aftales med dig fra gang til gang) og i perioder er der lange vagter - teamet planlægger - det er super flexibelt og giver masser af gode kompetencer på dit CV og super erfaring.

Samarbejdspartnerne er Cervello tidl. Hjerneskadecenteret BOMI i Roskilde samt Københavns Kommune. DUOS varetager kontrakt og løn efter overenskomst.

Hvis du er interesseret at høre nærmere kontakt: Teamleder Marianne Andersen og send motiveret ansøgning og CV til e-mail: marianneandersen1993@gmail.com HUSK TELEFON NUMMER – så aftaler vi hvornår du kan kigge forbi

Kig Forbi – det er et lille job med mening og god erfaring

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.