Unge iværksættere søges til TV-program hos Mastiff A/S

Vi leder efter unge i alderen 18 - 28 år, der har store drømme og ambitioner om et liv som succesfulde iværksættere eller virksomhedsledere. Du har højst sandsynligt allerede erfaring med iværksætteri, men om du har haft succes eller ej, er ikke det vigtigste. Det vigtigste er nemlig DIG, dine værdier og dine ambitioner!

Du skal være konkurrencemindet, fokuseret og klar til at engagere dig 100% for at blive nr. 1 når du, sammen med en gruppe kvalificerede unge, skal kæmpe om en unik mulighed for at kickstarte din karriere.

Om du er studerende, selvlært og vant til at knokle, født til succes eller det modsatte betyder ikke noget. Det bliver dit talent, dine ambitioner og dine metoder, der bliver afgørende for om du lykkes eller ej. Så konkurrencen handler ikke om dit eventuelle nuværende brand, men om dine nye mentorers tro på, at du kan drive en idé til succes.

Kan du se dig selv i ovenstående, og er du klar til at gribe chancen, så send os en ansøgning på mentor@mastifftv.dk, hvor du fortæller hvem du er hvad du kan og hvorfor netop du fortjener en plads i vores nye program. Husk kontaktinfo og gerne et foto af dig og/eller et elevatorpitch på maks. 60 sekunder, hvor du fortæller, hvorfor du skal være med. Send dit elevatorpitch via wetransfer til mentor@mastifftv.dk

Vi skal optage programmet i København i løbet af efteråret 2021.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.