Er du ledig? hos Tietgen

På vores talentforløb 'Styrk dit akademiske talent' hjælper vi dig med at finde nye jobmuligheder og skabe en karriere inden for andre brancher end lige den oplagte. Du får professionel sparring til dit CV og dine motiverede ansøgninger, samt muligheden for at prøve dig selv og din uddannelse af, i en mindre virksomhed. Alt sammen, for at du kan stå bedre til din næste jobsamtale, og bringe dig tættere på dit næste job.

Forløbet er på 10 uger og er et tilbud for alle ledige med en mellemlang eller lang videregående uddannelse. De første 3 uger bruger du på dit CV og opsøgende kontakt til mindre virksomheder, der kunne være din potentielle samarbejdsvirksomhed de efterfølgende 7 uger. I de 7 uger skal du nemlig løse en opgave eller igangsætte et projekt i din samarbejdsvirksomhed, så du får praktisk erfaring med dig videre i rygsækken.

Forløbende starter den 6. september 2021 i byerne Køge, Odense, Viborg og Haderslev.

Se mere om hvordan du tilmelder dig til infomøde og forløb på:

https://www.tietgen.dk/samarbejde1/projekt-more/styrk-dit-akademiske-talent/

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.