Specialesamarbejde - Oplevelsesdesign med forsyningsbranchen som omdrejningspunkt hos Struer Energi A/S

Er du en passioneret orienteringsløber, problemknuser og Escape Room entusiast? Og kan du sammenkoble disse og skabe værdi gennem oplevelser?

Har du og din specialegruppe lyst til at skrive speciale i et dynamisk fagligt miljø, der til dagligt forsyner borgerne i Struer Kommune med el, vand og varme samt håndterer spildevandet for alle vores forbrugere? Ansøg nu, og hjælp os med at få sat Struer Kommune på landkortet.

Er du spækket med innovative, sjove og skæve idéer til destinationsbranding og oplevelsesturisme/-økonomi, og kan du komme med gode bud på emner til en grand tour rundt i vores by, der skal indebære både visuelle, auditive og fysiske underholdningselementer?

Vi søger dygtige specialestuderende til en GRØN interaktiv rundtur, hvor alle (eller dele af) vores forsyningsarter skal bringes i spil.

Vi dækker transportomkostninger til og fra Struer i et rimeligt omfang, og vi stiller et lokale til rådighed i vores administrationsbygning, som kan benyttes efter behov. Desuden har vi allerede etableret en arbejdsgruppe kaldet ’Grand Tour’, som man selvfølgelig får mulighed for at sparre med. Derudover får I mulighed for at komme rundt og se vores forskellige værker, vandtårne, rensningsanlæg m.m. med de respektive afdelingsledere som guides.

Vi forventer:

  • at projektet gennemføres som specialet på jeres sidste semester af kandidatuddannelsen.
  • at jeres studieretning er relevant for projektet.
  • at I evner at inddrage eksterne samarbejdspartnere, hvor det er nødvendigt, og efter forudgående aftale med kontaktpersonen hos Struer Energi.
  • at projektet kan gennemføres og afsluttes i efteråret 2021 eller foråret 2022.

Ansøgning:

Er du og din gruppe interesseret i ovennævnte specialesamarbejde, bedes I sende et fagligt oplæg til drøftelse til kontakt@struerenergi.dk senest den 1. august 2021.

Struer Energi er et multiforsyningsselskab. Vi leverer el, vand, varme og vi håndterer spildevandet for alle vores forbrugere i vores område.

Struer Energi er en moderne organisation, hvor hver enkelt medarbejder dagligt tager ansvar for at levere en stabil forsyning af alle vores ydelser og produkter.

Det sikrer, at du som forbruger altid kan regne med rent vand samt el og varme produceret miljørigtigt og til konkurrencedygtige priser.

For eksempel er vores fjernvarme blandt landets billigste og er samtidig helt i front, når det gælder bæredygtigt energiproduktion.

Struer Energi er 100 procent ejet af Struer Kommune.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.