Bliv en del af nyt startup i Aalborg hos Agile konsulent

Vi er på udkig efter nogle skarpe talenter i det nordjyske, der gerne vil være med i et nyt startup. Du får delt medejerskab og medindflydelse i det nye startup, som i slutmål forventes at være på mellem 8 og 10 personer med forskellige kompetenceområder (både generalister og specialister).

Omdrejningspunktet for det nye startup er nogle eksisterende forretningsideer og visioner, men du får også mulighed for at præge eller forny idegrundlag og konceptopbygning helt fra starten. Der er tale om digitale og/eller webbaserede projekter, som vi alle er enig om har et fornuftigt potentiale og ønsker at gøre til virkelighed. Der er lige nu fire forretningsidéer i det nye startup, som kan danne grundlag for det videre samarbejde.

Vi er særligt på udkig efter talenter, der kan arbejde indenfor Wordpress, Web design, UI, UX, Full Stake, Front End og/eller Back End udvikling. Har du andre kompetencer (f.eks. viden om markedsanalyse, salgs- og markedsføringsmaterialer samt markedsføring via sociale medier osv.), der kan gavne et nyt digitalt koncept, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Til at starte med vil vi gerne i dialog med dig for at finde ud af, om vi kan samles om et af de fire spændende projekter samt få en fornemmelse af om kemien passer sammen. Hvis vi kan finde fælles fodslag bliver næste trin en introduktion til resten af holdet. Som sagt bliver der tale om et startup med en ligelig del i ejerskab og indflydelse på processen. Det forventes, at du kan prioritere cirka en arbejdsdag om ugen til opgaver, som du i høj grad selv har stor indflydelse på.

Håber at du vil være med og vi uddyber meget gerne på telefon 30953133. Du er meget velkommen til at tage direkte kontakt til os i tidsrummet 08-17 (alle ugens dage).

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.