Danmarks næste Just-Eat startup! hos Hultquist Copenhagen

Er du klar på at drive og implementere en ny og innovativ peer to peer markedsplatform? Til ambitøst startup søger vi en kreativ, struktureret og disciplineret Frontend og Backend til at udvikle og implementere en ny peer to peer markedsplatform, som vil disrupte hele modebranchen.

Om jobbet

Som Frontend og Backend praktikant vil du være i tæt samarbejde med firmaets grundlæggere og dine primære arbejdsopgaver omfatter opbygning af peer to peer markedsplatform og UX/UI design.

Dine ansvarsområder består blandt andet af:

Udvikle og implementere peer to peer markedsplatform

Udvikle og implementere en brugeroplevelse af høj kvalitet.

Udvikle og implementere CMS system.

Vores forventninger til dig

Du sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, er detaljeorienteret og arbejder struktureret, så der altid er styr på tingene.

Vi tilbyder

Som Frontend og Backend praktikant får du en spændende stilling i et ambitøst startup med mulighed for fastansættelse eller partnerskab.

Ansøgning og kontakt

Vi holder samtaler løbende, så send allerede din ansøgning med CV og portfolio i dag til Martin Andersen - martin@hultquist.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.