Søger du en virksomhed at skrive speciale med? hos FOF Aarhus

Søger du en virksomhed at skrive speciale med?

Så har du mulighed for at få et samarbejde med FOF
Et specialesamarbejde med FOF er en mulighed for at få et indblik i en stor folkeoplysningsvirksomhed.
Vores forskellige fagområder inden for undervisning eller administration herunder stabsfunktioner giver dig en vifte af muligheder, adgang til data, erfaringer samt andre relevante kilder, så du har forudsætningerne for et godt resultat.
Vi søger ikke specifikke specialesamarbejder. Men hvis du er interesseret i at skrive speciale sammen med os, er du velkommen til at sende os en ansøgning.
Ansøgningen til specialesamarbejde skal indeholde et CV og en beskrivelse af en konkret problemstilling, du vil undersøge.
Ansøgning sendes til: hr@fof-aarhus.dk
FOF AARHUS er en folkeoplysningsvirksomhed der udbyder et bredt udsnit af undervisnings- og fritidsaktiviteter inden for hele det folkeoplysende område, herunder kurser, foredrag og debatter samt kursusvirksomhed inden for kompenserende undervisning og specialundervisning samt projekter med kommunale og private aktører.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.