Implementering af ny strategi i ejerledede virksomheder hos Velas

Heldigvis er interessen og forståelsen for at arbejde med strategi og ledelse øget markant blandt landmænd de senere år. Derfor har vi i Velas et team af rådgivere, som er specialiseret i at hjælpe landmanden med strategiudvikling, forretningsudvikling og implementering af forandringer.

Efterhånden findes der mange gode værktøjer til at udvikle en strategi. Men det at udleve en strategi er straks vanskeligere. For en ejerleder er det en stor opgave at forandre en kultur eller holde fast i nye fokusområder, når der opstår travlhed, kriser, eller medarbejderne bare ikke rigtig flytter sig. Det er en særlig udfordring, at mange ansatte på landbrugene i dag har en østeuropæisk baggrund.

Vi vil gerne have dig til at følge nogen landmænd et stykke tid efter at de har lavet en ny strategi, for at kortlægge deres udfordringer med at nå i mål, og for at pege på løsninger som kan hjælpe ejerlederen med at holde fast i sine mål.

Målet er at dine konklusioner skal blive en del af fremtidens rådgivning.

Du bliver tilknyttet 2-3 af vores bedste strategirådgivere, og kommer til at deltage i processen med de kunder de arbejder med. Dette projekt løses bedst, hvis du kan møde fysisk i Søften afdelingen.

Velas er Danmarks største og mest innovative rådgivningsvirksomhed for landmænd. Vi har ca. 11.000 kunder og ca. 575 medarbejdere. Vi har kontorer 8 steder – de 4 største er Aarhus, Vissenbjerg, Horsens og Viborg. Se mere på www.Velas.dk

Hvis du skriver dit bachelor- eller specialeprojekt hos os tilbyder vi, at du kan få en kontorplads hos os, og sidde sammen med de rådgivere, som arbejder med det samme som dig. På den måde får du nem adgang til virkelighedsnære problemer og nutidens løsninger – og et godt afsæt for at du kan pege på fremtidens løsninger!

Samtidig giver det dig en stor chance for at få dit produkt bragt i spil på virkelige problemer så snart du er klar. Du får masser af netværk blandt rådgivere og landmænd – og en unik mulighed for at vurdere, om en rådgiverstilling er noget for dig.

Mange af vores tidligere studerende har efterfølgende valgt at tiltræde en stilling i Velas.

For flere oplysninger om projektmuligheder og dette projekt kontakt Chefkonsulent Udvikling Torben Wiborg på twi@velas.dk eller 2469 5828.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.