Studentermedhjælper til IT, Security & Applications hos FORCE Technology

IT, Security & Applications - studentermedhjælper

Vi søger en studentermedhjælper til vores IT, Security & Applications division 15-20 timer om ugen, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Dine opgaver

Du vil få et bredt spektrum af både faste og Ad Hoc-opgaver indenfor vores team som er ansvarlig for al IT, sikkerheds- og applikationsarbejde, og som har en stor kontaktflade i huset. Opgaverne omfatter:

 • Planlægning, koordinering og eksekvering af en bred vifte af opgaver ift. implementerings projekter i samarbejde med de systemansvarlige
 • Kortlægning, dokumentation og analyser
 • Fremstilling af informations- og trainingsmateriale, projektoplæg, tekster, notater, præsentationer, m.m.
 • Måling af og afrapportering på aktiviteter og projekter
 • Administrative opgaver
 • Samarbejde med kollegaerne i de mange fagafdelinger og samarbejdspartnere

Om dig

 • Du læser f.eks. på IT University, DTU eller CBS med særlig fokus på digitalisering, data, systemer og processer og/eller cybersecurity, med mindst 1 1/2 år tilbage af din uddannelse
 • Du har interesse for eller praktisk erfaring med koordinering af aktiviteter og materialer og en passion for alt det som rykker sig som følge af digitalisering (processforbedringer, arbejde med cybersecurity, GDPR, etc)
 • Du er ikke bange for at gå ombord og kaste dig ud i ny læring
 • Du tager ansvar for dine egne opgaver, er struktureret og detaljeorienteret
 • Du er udadvendt med selv-drive, nysgerrig og interesseret i, hvad FORCE Technology og vores kunder og samarbejdspartnere laver

Noget for dig?

FORCE Technology er stedet for dig, hvis du er nysgerrig anlagt, godt kan lide teknologi og gerne vil bidrage til at forløse de ufortalte historier.

Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Brøndby, hvor vores IT, Security & Applications-team sidder. Vi forventer, at du som udgangspunkt kan arbejde i 15-20 timer om ugen, og at du er fleksibel i perioder, hvor vi har travlt. Den samme fleksibilitet tilbyder vi dig i forbindelse med f.eks. eksamensperioder.

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CIO Christiane Rostock på tlf. +45 42 62 72 24.

FORCE Technology

FORCE Technology er en førende international teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed. Vi rådgiver og servicerer blandt andre energi- og miljøsektoren, olie- og gasindustrien, elektronik-, medicinal- og fødevareindustrien, den maritime industri og den offentlige sektor. Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på mere end 30 kontorer i 6 lande hjælper vi vores kunder igennem specialistrådgivning og kurser, laboratorieydelser og prøvning, on-site inspektion og måling samt unikke komponenter og produkter.

FORCE Technology er Godkendt Teknologisk Servicevirksomhed. www.forcetechnology.com

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.