Projektopgave: brugerundersøgelse af en spændende, intuitiv SAAS platform hos Sequel

Formål: projekt, studie- semester- eller eksamensopgave.
Sequel søger en studiegruppe fra København eller Aarhus universitet/CBS eller videregående uddannelse, det kan være indenfor kommunikation, sociologi, antropologi, softwareudvikling o.a. som kan lave:

  • en brugerundersøgelse/test - en masse spørgsmål er allerede formuleret og kan inddrages

Desuden søger vi også forskellige profiler til at fortsætte i virksomheden. Teamet er som bekendt noget af det vigtigste, også for investorer, så når brugertest og herefter investormateriale er klar kan næste step komme til at ske!. Jeg er interesseret i at bruge så meget tid som overhovedet muligt for at guide teamet. I kan arbejde remote/hjemme og vi kan mødes på Det Kgl. Bibliotek o.a.

En 1. version er lavet februar-juni 2021 af 10 ITU studerende og en scrummaster og idéen er valideret af Københavns Erhvervshus, Copenhagen Business Hub, advokater, reklamefolk og Teknologisk Institut/Opfinderrådgivningen.

Løsning er meget lovende (stort potentiale) og vil på sigt baseres på AI, automatiserede processer, algorime, Big Data, Cloud og API, brugerprofiler og personprofiler og vil være en dyb social platform med visualisering af en masse mennesker i et særligt illustreret design og med et puslespils-element, Messenger, Webshop og en markedsplads med udbudte opgaver.
Min egen rolle: som founder har jeg en ambition om at lave en skarp løsning som kan tiltrække en masse globale brugere og være den foretrukne indenfor sit område. Jeg har fået rådgivning af en professionel rådgiver i Københavns Erhvervshus og Copenhagen Business Hub og Google Succes Online og deltaget i et væld af tech events som High Tech Summit på DTU, Tech BBQ i Øksnehallen, Nordic Startup Award, Venture Cup etc. Studeret Usability and Graphic Design på Itucation, Symbion.

Glæder mig til at høre fra jer og møde jer!.

Bemærk: Du skal ofte bruge forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på SDU Jobbank vil blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt de relevante aktører i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.