Fysisk event

Business Lunch Kolding Efterår 2021

Business Lunch er et event, hvor studerende og virksomheder mødes i en uformel & afslappet atmosfære

30. september 08:45 - 12:00 CEST

Tilføj til kalender

Atriet, SDU Kolding, Universitetsparken 1, Kolding, Danmark

For english see below!

Business Lunch er et formiddagsarrangement, holdt af SDU Kolding, Designskolen Kolding, IBA og Business Kolding, hvor studerende og forskellige virksomheder mødes i en uformel og afslappet atmosfære til en snak om projekter, praktik eller samarbejde generelt.

Alle virksomheder kommer med konkrete opslag, så der er gode muligheder for at lande en aftale/samarbejde. Opslagene kan tilgås via dette event på forhånd (fra ca. 23/9), så du kan nå at forberede dig. Der plejer altid at være rigtig mange muligheder på dagen fordelt på både praktikpladser, projektsamarbejde og studiejob, samt jobs til dimittender.

Det er gratis (også frokosten) – så grib chancen og tilmeld dig nederst på siden.

//////////////////////////////////////////

Business Lunch is an event, held by SDU Kolding, Design School Kolding, IBA and Business Kolding, where students and different companies meet in a casual and informal atmosphere, to talk about projects, internships and collaboration in general.

All participating companies will bring specific ads/open positions, so you have very fine chances to make a deal. The ads will be available via this event (approx. 23/9), so you can prepare. Typically there is always a lot of open positions for internships, project collaborations, study jobs and some graduate jobs.

It is free of charge (lunch too) – so seize the day and sign up below.

Hvordan man kommer til Business Lunch Kolding Efterår 2021

Match din profil

Ingen spildtid! Du vil øjeblikkeligt opleve de opslag, som matcher din profil og dine præferencer.

Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?