Online event

Business Lunch Kolding Forår 2021

Business Lunch er et event, hvor studerende og virksomheder mødes i en uformel og afslappet atmosfære til en snak om samarbejdsmuligheder

18. marts 13:00 - 15:00 CET

Tilføj til kalender

Alle virksomheder kommer med konkrete opslag, så der er gode muligheder for at lande en aftale/samarbejde. Opslagene sendes ud på forhånd, så du kan nå at forberede dig. Mange af virksomhederne havde flere opslag med og inklusiv opslag fra virksomheder, der ikke kunne være med til arrangementet, så der var masser opslag fordelt på både praktikpladser, projektsamarbejde og studiejob, samt jobs til dimittender.

/////////////////////////////////////////

All participating companies will bring specific ads/open positions, so you have very fine chances to make a collaboration. The ads will be sent out in advance, so you can prepare. There are always a lot of positions for internships, project collaborations, study jobs and some graduate jobs.

Deltag fra hvor som helst

Det betyder ikke noget, hvor du befinder dig. Log bare ind med din computer eller via mobilen og start samtalerne!

Match din profil

Ingen spildtid! Du vil øjeblikkeligt opleve de opslag, som matcher din profil og dine præferencer.

Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?