Om SDU Jobbank

SDU Jobbank er en jobbank for studerende og nyuddannede, og er et samarbejde mellem Syddansk Universitet og Graduateland.
For studerende og nyuddannede

Kickstart din karriere

Som studerende har du mulighed for at oprette en personlig profil og personificere sitet ud fra faglighed, kompetencer og jobønsker. Du kan eksponere dig selv over for attraktive arbejdsgivere via din personlige kompetenceprofil og let abonnere på jobopslag fra flere hundrede internationale virksomheder og dermed være up to date på de relevante job, der passer netop til dig.

For virksomheder

Find den ideelle kandidat

Virksomheder har mulighed for at komme i kontakt med studerende og nyuddannede her på SDU Jobbank. Du kan målrette dine tilbud mod specifikke segmenter og på den måde opnå en mere effektiv rekrutteringsproces og forbedring af din employer branding.

Find jeres profil i dag
Hvad er Graduateland?

Et internationalt netværk

SDU Jobbank er en del af Graduateland-netværket - et netværk som består af karrieresites for studerende og nyuddannede på tværs af universiteter og interesseorganisationer. Bemærk:
Syddansk Universitet er ikke ansvarlig for indhold, der kommer fra andre websites, som er tilgængeligt på dette website.

Dette website kan indeholde links til websites ejet af tredjepart. Syddansk Universitet er tager ikke ansvar for tredjeparts håndtering af personlige oplysninger.

Kontakt

Salg, drift og udvikling af SDU Jobbank administreres af Graduateland ApS.

Hvis du vil vide mere, kontakt venligst Graduateland ApS.

Kontakt Graduateland ApS

Julian Beck
Graduateland ApS
Ansvarlig for SDU Jobbank
Direkte tlf: +45 5054 9929
E-mail: jb@graduateland.com

SDU Jobbank

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at samarbejde med universitetet?

university@graduateland.com