575 talentprofiler fundet

Jeg er en frisk 28-årig fyr hvor hovedparten af mit liv har været at beskæftiget mig med computere, IT og teknologi i min fritid og har i mange år vidst, at det er hvad jeg vil arbejde med i fremtiden. Jeg har kompetencer indenfor tekniske områder både praktisk og teoretisk.

Software Programmering Målrettet Problemløsende Overblik tilrettelægge eget arbejde teamwork positiv glad brænder for at lære noget nyt  
Personligt bidrager jeg med smil og positivitet til en arbejdsplads. Mit engagement og proaktivt mindset vil sikre at arbejdsopgaverne bliver fuldført tilfredsstillende.

branding international kommunikation marketing kommunikation content marketing personlig branding interkulturel flydende engelsk international profil troværdig proaktiv tillid  
Dedicated student studying MSc in Engineering - Product Development and Innovation with passion for developing technical solutions. My strong sides lies in the process of going from idea to final product, being able to combine user needs and economical aspects with feasible technical solutions.

product development udvikling CAD prototyping robot  
- 7 years of experience working with B2B/B2C sales and customerservice - in Denmark, Europe and North Africa - 7 years of management experience - 4 years of experience with international procurement - Mainly North Africa I have gained a wide and well-based knowledge of doing business and building relations with B2B customers and suppliers.

 
Kreativ og engageret Kultur Sociolog med pædagogisk baggrund. Professionelt fokus på Velfærdstaten, velfærdsprofessionalisme, offentlig ledelse og New Public Management. Flair for både kvalitativ og kvantitativ undersøgelse, med et kulturelt fokus.

Sociolog Pædagog Offentlig ledelse Velfærdsprofessioner  
I am a master student in economics and business administration. I recently started my master program in Odense. Originally, I am from Hamburg. I speak german and english fluent and just started to learn danish. Now the facts. I am an open-minded, responsible, innovative and curious person.

student management innovative master assistant  
Er næsten færdig med min cand. merc. brand management & marketing communication og har haft et specielt fokus på CSR i relation til branding og marketing, samt suppleret med management fag. Det 3. semester som branding intern hos Kamstrup og har derigennem fået erfaring med B2B branding & market

Branding Marketing Brand Identity B2B CSR  
Som person er jeg i besiddelse af et godt humør, er god til at samarbejde og går til arbejdet med et stort engagement. Jeg arbejder og tænker kreativt, hvilket betyder, at jeg er god til at finde nye løsninger, hvilket kan ses i udførelsen af mit arbejde. Desuden er jeg en igangsætter, der får projekterne i mål, og jeg går gerne forrest.

 
Jeg er 26 år og læser til kandidat i Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. Da jeg gerne vil tjene nogle penge ved siden af studiet, søger jeg et job, som jeg kan passe samtidig med at jeg gennemfører mit studie. Jeg er fleksibel hvad angår arbejdstidspunkter, idet jeg kun har ca. 10 undervisningstimer om ugen.

lateral tænkning skrivekunst  
Mand, årgang 1986. Har en baggrund primært fra den finansielle sektor hvor jeg er uddannet erhvervsrådgiver fra Nordea. Efterfølgende har jeg kvalificeret mig til cand.merc. studiet og er i gang med 2. semester af cand.merc.fir på CBS. På første semester opnåede jeg et gennemsnit på 11,5, hvilket placerer mig i toppen af min årgang.

 
Full-stack ekspert med speciale i Microsoft-teknologier (MSSQL, .NET, IIS), Laravel, UI-design, Bootstrap, JQuery, MVC-teknologier, database-design og softwarearkitektur.

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
Master student at the SDU from Germany with a BA in Business and Economics. Within my last years I have been working in areas of marketing, dunning, HR management, data management and business development. I am new to the country,but even in this short time I have come to love the country and I am therefore pursuing a professional career in Denmark

 
Jeg læser for øjeblikket på kandidaten i Amerikanske Studier på 2. semester på Syddansk Universitet. Eftersom jeg til gerne vil tjene nogle penge ved siden af studierne, søger jeg et job som jeg kan have ved siden af mine studier. Jeg er villig til at starte med øjeblikkelig virkning, hvis det er mulig

Lateral Tænkning  
Innovativ fyr med erfaring indenfor forskellige områder af IT og marketing, både som trainee, hovedansvarlig og selvstændig.. Søger primært erfaring indenfor nye emner som projektledelse, administration, data & analyse, consulting og ledelse, men også indenfor emner jeg har kendskab til i for

online marketing teamplayer IT kyndig multimediadesign innovativ  
Flittig HA-studerende med stor interesse indenfor økonomi og administration søger relevant studiejob.

Sdu økonomi administration initiativrig ansvarsbevidst  
Jeg er 25 år, har stærke holdninger og engagement ift. samfundet. Jeg bliver journalist om et års tid, med faglig viden og interesse indenfor studiet af religioner og den menneskelige psyke. Jeg er dyrerettighedsforkæmper, arbejder som frivillig med integration og så spiller jeg World of Warcraft.

 
bsc. In sport and Health, primary courses in innovation and entrepreneurship, with marketing, branding and communication as 3rd year studies.

Innovation marketing branding kommunikation communication coulture kultur  
06/2016 Nyuddannet med akademisk baggrund i Cand.merc. International Business and Management. Faglig stærk inden for handel og ledelse, fokus på forretnings- og strategisk planlægning. IT-orienteret med detaljesans og hyppig interaktion med ledelse, konsulenter og eksterne aktører.

konsulent Management international graduate analyse  
Frisk, skarp og motiveret ung mand med stor virkelyst. Jeg vil sige, at jeg arbejder med prioriteret perfektionisme og ønsker altid, at yde 110%. Som ansat i en dynamisk og energisk virksomhed kan jeg bidrage med utroligt meget - både på et fagligt og personligt plan.

 
Ambitiøs HA Sport & Eventmangement studerende søger studiejob, der kan bidrage til mit uddannelsesforløb og omvendt.

HA sport og eventmanagement  
Ansvarsbevidst kreativ studerende der brænder for det skrevne sprog og design, kommunikation og marketing. Med en alsidige bachelor der har udviklet en god forståelse og interesse for menneskelig adfærd og de mange kommunikationsveje, der idag eksisterer.

Kommunikation Marketing Branding Kreativ Sprog  
Kvindleig medicinstuderende med sans og stædighed for orden og struktur. Adjektiver som beskriver mig: Selvstændig, frisk, arbejdsom -stædig, positiv, eftertænksom, samarbejdsvillig og altid i godt humør ;)

 
53 år, ledig Cand.mag i litteraturvidenskab og AVK (film og medier)og lærer i dansk og engelsk, FVU læsning og OBU med alsidig undervisningserfaring. Er i gang med PD uddannelsesvejleder. Søger job på gymnasielle, videregående uddannelser og ungdomsuddannelser. Er også interesseret i komm

faglig ambitiøs dygtig formidler og pædagogisk interkulturel og rummelig rutineret temammedarbejder humanist og menneskelig  
I am an open minded studend who's looking for a formative work experience after years of study and life experiences around the world. I willing to find a company that challenges me through exiting projects and perhaps inspire me in a long term prospect.

international project work team player leadership sport and event  
Jeg er struktureret, samt proaktiv og selvstændig i min hverdag. Jeg trives i et hektisk miljø, hvor mit naturlige engagement, altid positive sind, gode samarbejdsevner og fleksible adfærd gør at jeg altid kommer ud med et flot resultat.

 
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)