558 talentprofiler fundet

Jeg hedder Julia Fanger, jeg er 24 år gammel, og jeg er født og opvokset i Schweiz. Mit modersmål er tysk, og jeg taler engelsk og dansk flydende på høj niveau. Jeg har også haft fransk i skolen. Jeg har stor erhvervserfaring. Jeg var i stand til at bevise en ordentlig og selvstændig arbejdsmåde. Jeg er kreativ, initiativrig og altid moti

motiveret kreativ selvstændig høflig dygtig til sprog og grammatik lidenskab for sprog og detaljer  
Jeg er en stræbsom, kommende læge som sætter stor pris på at lære og udvikle mig. Jeg kan bidrage til ethvert arbejdsmiljø med selvstændighed, seriøsitet, ansvarlighed og godt humør. Konkret kan jeg løse opgaver som informationssøgning, assisterende arbejde, planlægning, mentorarbejde, undervisning, data-analyse og udarbejdelse af notat

Ambitiøs Innovativ Hårdtarbejdende Empatisk Resultatorienteret Ansvarlig Selvstændig Analytisk Empirisk oritenteret  
I have chosen to take on studies in a really international environment. While finnishing my degree, I spent three years of developing open-minded, creative and hard-working personality. I have taken the chances of also working in different environments. With a flexible and adaptive attitude I worked in production and catering companies in Germany.

English speaking student part-time job flexible time-table bachelor degree  
Cand. ling. merc. i spansk med profilen TT fra Odense med højt energi- og aktivitetsniveau, særlig evne til at optage ny (IT) læring hurtigt og anvende den straks! Betragtelig erfaring med administration (også offentlig), kommunikation og kundeservice, der anvendes og udvides. Rolig og velafbalanceret personlighed med tør humor.

Innovativ Proaktiv Selvstændig Ansvarsbevidst Loyal  
En omgængelig og troværdig person der fungerer godt i både teams og i selvstændigt arbejde. Jeg yder gerne en ekstra indsats for at få en opgave løst og tager gerne rollen som teamleder. Planlægning og systematisk arbejde er en naturlig del af min hverdag , men jeg er samtidig fleksible ved uforudsete udfordringer.

Branding Marketing Brand Identity B2B CSR  
Cand.merc’er der brænder for onboarding og udvikling. Jeg opfatter mig selv som en udadvendt person med stort engagement og motivation for at bidrage med mine erfaringer og akademiske viden til skabe gode arbejdsmiljøer med glade og kompetente medarbejdere.

Onboarding Udvikling Human Resource management Cand.merc.  
Jeg er en meget åben og ekstrovert person, som er god til at samarbejde med andre mennesker. Jeg har stor respekt for den enkeltes arbejde og kompetencer – hvorfor sparring/vidensdeling kollegaer imellem, for mig, er et kæmpe plus! Jeg kan godt lide at bruge min evne til at undersøge alle muligheder og at motivere andre.

Har stor teknisk forståelse og indsigt Har erfaring med indkøb god evne til at researche Har gode rådgivningsevner Har erfaring med projektering og opfølgning. Har tideligere været underviser Har erfaring som montør Har byggeteknisk indsigt.  
Med 7 års erfaring i forskning og 9 år som underviser i biologi på stx og HF, har jeg brede kompetencer både indenfor projektledelse, tværfagligt samarbejde og formidling. Jeg trives godt med at arbejde i et miljø, hvor faglighed vægtes højt og sætter stor pris på formidling af mit fag.

 
Jeg hedder Tanja Jensen, jeg er 23 år, og er lige blevet færdig med min bachelor i litteraturvidenskab, og skal studere videre på kandidaten fra den 1. september 2017. Jeg studerer på Odense universitet, så et sommerferiejob vil være fantastisk, og en praktik plads til min kandidats 3. semester (dvs. gerne fra August 2018 og 12 uger frem).

 
MSc. In Public Health student specializing in Risk Research with 4 years’ experience in Health Safety and Environment and Hazardous waste management. Key strength is creation of strong cohesion with and between teams and clear communication of HSE issues to ensure working towards common objectives. Currently learning Danish with AOF - DU 3 Mo 3.

Public health Health Safety and Environment Risk research Hazardous waste management Health promotion Public Health Research  
Currently strengthen my academic profile within accounting, finance and strategy during my Master (cand.merc.) in Management Accounting. I hold a undergraduate degree in Sport Management.

Graduate MSc Master in Science Economy Economic contro Strategic optimization Managing and organizational tools Thorough skills in Excel Huge drive Great discipline Energetic Out-going Dedicated Sport interested Enjoy time with family and friends  
Jeg er en ansvarsfuld og udadvendt studerende ved Syddansk Universitet, der er meget begejstret for kommunikation, sprog og marketing.

pålidelig motiveret løsningsorienteret interkulturelle kompetence kommunikation marketing  
26-årig mand, der lige har afleveret sit speciale i Statskundskab. Har stor interesse for HR, strategi og interne dynamikker generelt i særligt offentlige organisationer. Er struktureret, analytisk stærk og har en del erfaring med statistiske analyser.

 
Personligt bidrager jeg med smil og positivitet til en arbejdsplads. Mit engagement og proaktivt mindset vil sikre at arbejdsopgaverne bliver fuldført tilfredsstillende.

branding international kommunikation marketing kommunikation content marketing personlig branding interkulturel flydende engelsk international profil troværdig proaktiv tillid  
Full-stack ekspert med speciale i Microsoft-teknologier (MSSQL, .NET, IIS), Laravel, UI-design, Bootstrap, JQuery, MVC-teknologier, database-design og softwarearkitektur.

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
Med et par videregående uddannelser på bagen, både Multimediedesigner og Bachelor i Lærings- og Oplevelsesteknologi, springer jeg ud på jobmarkedet med et smil og vilje til at få ny erfaring, gøre brug af mine egenskaber og udnytte mine interesser. Om ikke så længe er jeg færdig med kandidaten.

Gamedesign Kodning IT og Teknologi Webdesign Digital læring  
Erfaring fra sekretariatsansættelser og organisationsarbejde og redaktionelt arbejde. Undervisningserfaring. Guideerfaring. Selvlært indenfor planteskole og skovbrug. Uddannelse indenfor sprog og litteratur. Stort nordisk netværk.

Nordisk Norden Sprog Dybde Overblik  
Historie studerende med forkærlighed for nyere dansk/europæisk tid. Specielt perioden 1800 og frem samt den kolde krig. Mit tilvalg består af kreativ tekst produktion, hvor genrer som interwiev, novelle og roman er afprøvet

 
Jeg er en engageret og dedikeret Jura-studerende, der altid er klar på nye udfordringer!

Engageret Dedikeret Udadvendt lærenem God til at samarbejde  
bsc. In sport and Health, primary courses in innovation and entrepreneurship, with marketing, branding and communication as 3rd year studies.

Innovation marketing branding kommunikation communication coulture kultur  
Jeg søger et arbejde som giver mig mulighed for at udvikle mig og giver mig nye kompetencer. Et arbejde hvor man bliver udfordret, og hvor man bliver udstyret med værktøjer til at løse de problemer man står over for. Jeg har brug for et arbejde hvor man får lov til at tænke uden for boksen.

Analytisk Kommunikation Effektiv  
Jeg er en ambitiøs studerende der i skrivende stund igang med sidste semester af min kandidat og udarbejdelsen af min kandidatafhandling. Jeg har stor interesse for vidensfeltet branding og marketing samt masser af praktisk erfaring.

 
Skal starte på Erhvervsøkonomi og Erhvervsjura uddannelsen efter sommer og ønsker herfor et relevant studiejob, hvor jeg kan udvikle mine kompetencer.

 
Studerer cand.merc. International Business på SDU i Odense. Interesserer mig meget for det asiatiske marked, og tager derfor 3. semester af kandidaten på et universitet i Seoul. Jeg er god analytisk, har et godt teoretisk fundament. Derudover er jeg hårdtarbejdende, struktureret, ambitiøs og m

 
I have a Masters (Ottawa University) and have managed large multidonor projects (Asia, Latin America). I can advised on policy, budgets, and business plans on microfinance and value chain development, in English, French, Spanish. I know basic German.

 
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT