551 talentprofiler fundet

Mit navn er Sofie og jeg er i gang med en bachelor i Medievidenskab på Syddansk Universitet. Jeg er imødekommende, serviceminded og entusiatisk omkring hvad jeg gør, og jeg kan bidrage med et positivt sind, evnen til at arbejde med flere bolde i luften, et visuelt godt øje, gode kommunikationsevner og gode formidlingsevner.

Syddansk universitet Medievidenskab Odense C Pige 20 år Bachelor Gode formidlingsevner Mange bolde i luften Positivt sind Imødekommende Serviceminded Entusiatisk Visuelt godt øje Gode kommunikationsevner  
Sympathetic and sincere person, who likes taking responsibility. In parallel with my business minded education, I have had jobs which have required a certain amount of coordination sence, motivation of people, analytic skills, and making use of various platforms. I like jobs where I can interact with people from different international backgrounds.

Strategy Business Strategy Corporate Strategy Organization Marketing Online Marketing AdWords SEO Intercultural Communication Project Planning Event Management Case Studies Business Processes Business Administration Project Management Customer Relations  
Har boet i Tyskland siden aug 2012. Først i Nürnberg i 2 år, hvor jeg arbejdede som Team Assistent i forbindelse med min danske kontoruddannelse. Flyttede i 2014 til Flensburg for at studere og her arbejder jeg ved siden af som receptionist ved et hostel. Derigennem fået gode tyskkundskaber og viden inden for handel. Efterårsemester 2016 i Eng

Ordensmenneske pligtopfyldende detaljeorienteret  
MSc. In Public Health student specializing in Risk Research with 4 years’ experience in Health Safety and Environment and Hazardous waste management. Key strength is creation of strong cohesion with and between teams and clear communication of HSE issues to ensure working towards common objectives. Currently learning Danish with AOF - DU 3 Mo 3.

Public health Health Safety and Environment Risk research Hazardous waste management Health promotion Public Health Research  
Som person er jeg meget udadvendt og energisk, med en god personlig pondus, godt blandet med en kreativ tankegang -uden at det går ud over en seriøs og ambitiøs indstilling til tingene. Jeg er vant til, at stå til ansvar for de opgaver der er blevet stillet, hvilket har været med til at udvikle en god arbejdsmæssig selvstændighed og handle

drive energisk ambitiøs analytisk opsøgende  
Cand. ling. merc. i spansk med profilen TT fra Odense med højt energi- og aktivitetsniveau, evne til at optage ny læring hurtigt og anvende den straks! Betragtelig erfaring med administration, kommunikation og markedsføring, der anvendes og udvides.

Innovativ Proaktiv Selvstændig Ansvarsbevidst Loyal  
Jeg forfølger min drøm om at blive journalist på Syddansk Universitet. Her er jeg i gang med min bachelor i journalistik. Jeg skriver på frivillig basis for fodboldmagasinet Indkast.dk, og jeg arbejder på deltid for Køge Svømmeland som erhvervslivredder. Jeg er meget engageret og meget fleksibel, hvad angår arbejdstider.

Kommunikation journalistik Radio TV Formidling Nyhedsformidling Førstehjælp Førerbevis Samarbejdsvillig Struktureret Interviewegenskaber  
Experienced event planner with a MS.c. in Marketing looking for a job. If you are looking for someone experienced in marketing, communication, branding, event planning or a project lead, I am the one. I would love to talk about a job opportunity. Native language Swedish, understand Danish well

markedsføring branding event planlægger kommunikation Billedebehandling og grafik  
Personligt bidrager jeg med smil og positivitet til en arbejdsplads. Mit engagement og proaktivt mindset vil sikre at arbejdsopgaverne bliver fuldført tilfredsstillende.

branding international kommunikation marketing kommunikation content marketing personlig branding interkulturel flydende engelsk international profil troværdig proaktiv tillid  
Full-stack ekspert med speciale i Microsoft-teknologier (MSSQL, .NET, IIS), Laravel, UI-design, Bootstrap, JQuery, MVC-teknologier, database-design og softwarearkitektur.

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
Mestrer formidlingens kunst. Selvstændig, ansvarsfuld og en ildsjæl. Fleksibel: kan skrive tekster om alt fra rockmusik, litteratur, kulturelle begivenheder, populærkultur til kunstens portrættering af det politiske liv. Positiv og engageret + besidder humor (selvironi må være min bedste personlige egenskab).

Selvstændig Ansvarsfuld Humor Selvironi Tekstforfatter Skribent Litteratur Formidling Positiv Populærkultur ildsjæl  
26-årig mand, der lige har afleveret sit speciale i Statskundskab. Har stor interesse for HR, strategi og interne dynamikker generelt i særligt offentlige organisationer. Er struktureret, analytisk stærk og har en del erfaring med statistiske analyser.

 
A competitive, ambitious and highly driven young man with strong interest of becoming a leader of the future. Taken the steps from technician to a engineering degree giving me a wide span of knowledge and hands-on experience. I am a team player and a problem solver who wants to lead the way, even under stressful situations.

 
Jeg er en ansvarsbevidst ung kvinde, som ikke er bleg for nye udfordringer.

ansvarsbevidst udfordringer økonomi marketing ledelse excel sociale medier udadvendt selvstændig  
A recent graduate of a Masters degree in Physics from Queen Mary University, I am now approaching the end of a second MSc in Robot Systems from the University of Southern Denmark. I am living in Odense and working part time at Inwatec as a student programmer, however I am looking for a full time job in the Århus area starting in the Summer.

diverse independent data analysis programming creative  
Young professional experienced in business area of sales, marketing, logistics, account or event management. Fluent in English, German, Slovak and Czech, able to communicate well in Danish. Currently studying a business related master program. Worked as Marketing/PR responsible for 5 months (Nov '16- Apr '17) for Danish company Viemose-Driboga.

business student young professional business experienced energized skilled  
Jeg er en frisk og smilende pige på 23 år, der læser Sociologi og Kulturanalyse i Esbjerg. Jeg er generelt meget aktiv, og elsker at organisere og planlægge, og jeg siger ikke nej til en udfordring. Jeg er meget selvstændig anlagt og trives bedst med mange bolde i luften.

 
Jeg er en frisk 28-årig fyr hvor hovedparten af mit liv har været at beskæftiget mig med computere, IT og teknologi i min fritid og har i mange år vidst, at det er hvad jeg vil arbejde med i fremtiden. Jeg har kompetencer indenfor tekniske områder både praktisk og teoretisk.

Software Programmering Målrettet Problemløsende Overblik tilrettelægge eget arbejde teamwork positiv glad brænder for at lære noget nyt  
I de job jeg har haft, har jeg altid været fokuseret på at levere et godt resultat. Jeg arbejder entusiastisk med alt, hvad jeg foretager mig. Jeg kan lide at strukturere og planlægge, hvilket giver mig et godt overblik. Service og hjælpsomhed er en naturlig del af min personlighed. Jeg skaber innovative ideer, når der er behov for det.

Humaniora Sprog Kommunikation Media Service  
Business and Law student, looking for a stimulating internship or part-time job, to grow personally and professionally. I am hard-working and reliable.

business student international italian speaker ambitiøs udholdende  
Med mig som jeres nye medarbejder, får I en som er struktureret, hjælpsom og har en positiv indstilling. Jeg ser mig selv, som en der bidrager med konstruktivt arbejde og ikke er bange for at tage fat. Jeg kan både klare skrivebordsarbejde og stå foran større forsamlinger.

Positiv Hjælpsom Struktureret Arbejdssom Foredragsholder Skrivebordsarbejde  
Hey there! I am a Greek archaeologist, searching currently for a part-time/student job in any sector connected to the science of Archaeology and for future permanent job opportunities in Denmark.

 
Jeg er en åben, pligtopfyldende og struktureret person. Jeg er en glad, smilende, udadvendt person, som ikke er bange for, at tage en udfordring op. Derudover er jeg meget fleksibel i forhold til at have et job ved siden af studiet.

Fleksibel Pligtopfyldende åben udadvendt glad smilende ung struktureret vellidt  
Mand, årgang 1986. Har en baggrund primært fra den finansielle sektor hvor jeg er uddannet erhvervsrådgiver fra Nordea. Efterfølgende har jeg kvalificeret mig til cand.merc. studiet og er i gang med 2. semester af cand.merc.fir på CBS. På første semester opnåede jeg et gennemsnit på 11,5, hvilket placerer mig i toppen af min årgang.

 
Er netop blevet færdig med min cand. merc. brand management & marketing communication og har haft et specielt fokus på CSR i relation til branding og marketing, samt suppleret med management fag. Det 3. semester som branding intern hos Kamstrup og har derigennem fået erfaring med B2B branding & market

Branding Marketing Brand Identity B2B CSR  
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT