592 talentprofiler fundet

Jeg blev cand.mag. i dansk i sommeren 2017 (med tilvalg i Creative Writing) og er nu åben for job inden for følgende områder:

?? Tekstforfatning og korrekturlæsning
?? Forlag
?? Journalistik
?? Webkommunikation, intern og ekstern kommunikation, content writing
?? Marketing, SoMe, CMS
?? Film, tv og radio (researc

tekstforfatning korrekturlæsning kommunikation forlag redaktør journalistik PR reklame SoMe sociale medier film tv content management oversættelse norsk svensk webkommunikation webredaktør content writing radio research tekstforfatter skribent  
Jeg er en ung, frisk og ambitiøs pige på 24, som har tilegnet sig mange anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale og skrive flydende på 2 sprog - dansk & engelsk. Jeg er en frisk team-player og forsøger at løfte enhver opgave der kommer i min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt afsluttet BA i IVK - Engelsk og Marketing.

Imødekommende Marketing SoMe Teamwork Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Sprogfærdigheder  
My name is Robin Schreiber. I'm 24 y.o. In Germany, I studied Mechanical Engineering with a specification in Production-management. At SDU Sonderborg I will study in Business and Innovation. I had a one -year internship at Daimler Hamburg, where I also wrote my bachelor-thesis about InnovationLabs.
I'm looking for a student/part-time job.

mechanical engineering innovation innovationlab german highly motivated flexible  
Mestrer formidlingens kunst. Selvstændig, ansvarsfuld og en ildsjæl. Fleksibel: kan skrive tekster om alt fra rockmusik, litteratur, kulturelle begivenheder, populærkultur til kunstens portrættering af det politiske liv. Positiv og engageret + besidder humor (selvironi må være min bedste personlige egenskab).

Selvstændig Ansvarsfuld Humor Selvironi Tekstforfatter Skribent Litteratur Formidling Positiv Populærkultur ildsjæl  
Graduate student of International Security and Law with a special interest in CSR, compliance, and international law.

Cross-cultural competences and hands-on experience with leading a non-profit student organization in an international environment.

Flexible organizer experienced with organizing and planning events on a day-to-day basis.

CSR International law International politics Human rights Compliance  
I describe myself as energetic and dedicated person who takes responsibility. Through my education, I have worked in different business context with diverse people from different backgrounds.I am interested in a job where I can draw on my commitment,my ambitious and exploit my cultural understanding

Business strategy Organizational strategy Communication Marketing Change Management  
Cand. ling. merc. i spansk med profilen TT fra Odense med højt energi- og aktivitetsniveau samt særlig evne til at optage ny (IT) læring hurtigt og anvende den straks. Betragtelig erfaring med administration (også offentlig), kommunikation og kundeservice, der anvendes og udvides. Rolig og velafbalanceret personlighed med tør humor og stort sm

Innovativ Proaktiv Selvstændig Ansvarsbevidst Loyal  
Har boet i Tyskland siden aug 2012. Først i Nürnberg i 2 år, hvor jeg arbejdede som Team Assistent i forbindelse med min danske kontoruddannelse. Flyttede i 2014 til Flensburg for at studere og her arbejder jeg ved siden af som receptionist ved et hostel. Derigennem fået gode tyskkundskaber og viden inden for handel. Efterårsemester 2016 i UK

Ordensmenneske pligtopfyldende detaljeorienteret  
Med en baggrund i erhvervslivet, som mellemleder i en af verdenens største transportvirksomheder, hvor dynamik og nøgletal er hverdag, til psykologisk indsigt, og et ønske om at opnå og bidrage til øget menneskelig forståelse - både patologisk og almen dissonans.

nysgerrig omhyggelig aktiv empatisk selvstændig omstillingsparat videbegærlig kollegial  
Med solid erfaring inden for soc.arb./HR kombineret med ”BA of Innovation and Entrepreneurship" og akademifag i ledelse er min tilgang både empatisk, innovativ og strategisk.

Jeg ser processer og helheder, tænker innovativt med fokus på menneske og virksomhed - omsætning, branding og trivsel.

Jeg søger arbejde 20/25- 37 timer/uge.

soc.arb./HR motivation kommunikation (dk & eng.) undersøgelse innovation og udvikling. Personlig strategi  
Jeg er en frisk, smilende og udadvendt pige på 23 år.
Jeg søger et studiejob, hvor jeg bliver udfordret og får brugt min teori fra mit studie. Jeg vil gerne udvikle mig både personligt og fagligt. På arbejdspladsen vil jeg kunne bidrage med godt humør og en positiv tilgang til de opgaver der vil blive stillet.

Resultatorienteret Udvikling Gåpåmod Positiv tilgang God kollega Hjælpsom Udfordringer Fleksibel  
Jeg trives godt i et professionelt miljø, gerne med international berøringsflade. Jeg har stor erfaring indenfor ledelse, indkøb, salg, marketing og projektledelse.Jeg søger at motivere kollegaer til at finde nye måder at løse problemer og udfordringer på. Jeg tror på at vi alle har ubenyttede resourcer og potentialer, som kan aktiveres.

Kreativ Idérig struktureret engageret analytisk  
Still an MSc student. Interests until summer 2018: student jobs/assist., (approx. 10 hrs. weekly) in R (Python) + machine learning (clustering+classif-n) + analysis + stats (& design) + custom algorithm dev.+ NGS / Microarray / bioinfo . Preferred paradigm: procedural (quicker+more robust results), OOP is also doable. Place: Zealand/internet.

bioinformatics bioinfo algorithms machine learning statistical learning clustering classification NGS PyMOL R RStudio Unix Shell Linux debian ubuntu mint Python Java JDK 8 Swing OOP Microarray VMD docking molecular dynamics  
Bankuddannet med naturligt analytisk mindset.

Min klare præference for analytisk arbejde og mit flair for tal ligger til grund for mit valg af HD(R).

Mine faglige interesser bevæger sig indenfor optimering af organisationer på alle områder, hvor analyse kan bidrage til fremdrift af forretningsområder.

 
Jeg har en kandidatgrad i online marketing fra SDU. Min arbejdsbaggrund er salg, undervisning, marketing og ledelse. Min nuværende stilling er som uddannelseschef på IBC.

https://dk.linkedin.com/in/madsgormlarsen

marketing kommunikation reklamer pr salg  
Med 7 års erfaring i forskning og 9 år som underviser i biologi på stx og HF, har jeg brede kompetencer både indenfor projektledelse, tværfagligt samarbejde og formidling. Jeg trives godt med at arbejde i et miljø, hvor faglighed vægtes højt og sætter stor pris på formidling af mit fag.

 
Born, raised and educated in Finland, where i've done my first decade in product design and development. I am a mechanical engineer, a SolidWorks specialist and an expert in creating computational models and meshes for CFD-projects. Throughout my career, i've been involved with concept design, engineering, product launch and continuous improvement

mechanical engineer CAD specialist product designer mechanical designer  
Erfaring fra sekretariatsansættelser og organisationsarbejde og redaktionelt arbejde. Undervisningserfaring. Guideerfaring. Selvlært indenfor planteskole og skovbrug. Uddannelse indenfor sprog og litteratur. Stort nordisk netværk.

Nordisk Norden Sprog Dybde Overblik  
With a diversified set of skills, my work focuses on all the elements required for good communications - how to use text, data, infographics, images and layouts to create successful histories. Living in Denmark with my family, I'm eager to explore new points of views, creating new narratives and and long lasting connections.

Brazilian Journalist Graphic Designer Communicator  
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
26-årig mand, der lige har afleveret sit speciale i Statskundskab. Har stor interesse for HR, strategi og interne dynamikker generelt i særligt offentlige organisationer. Er struktureret, analytisk stærk og har en del erfaring med statistiske analyser.

 
Med mig får I en engageret medarbejder, der har et stort drive og som ikke er bange for en udfordring. Jeg har en positiv indstilling og møder alle mennesker med et smil. Desuden værdsætter jeg en god humor og et godt socialt fællesskab.

 
Studerer Integreret Design på SDU i Odense. Her undervises jeg i hele processen der indgår i at udvikle et nyt produkt. Jeg har været igennem Idéfase, Konceptfase, Konstruktionsfase, og har lavet en forretningsplan på 3. og 5. semester som opgøre min Implementeringsfase.

design marketing produktudvikling projektstyring  
Jeg har arbejdet i Lidl som butiksassistent,jeg har været i praktik på en folkeskole og Viborg museum og været ansat i museets kustode efter praktikopholdet.
Jeg er frisk og positiv, kommer altid med et smil, er rigtig glad for at arbejde med mennesker og gør en insats for at folk har en gode oplevelse og ønsker at komme igen.

smilende Team player imødekommende servicmindet  
Jeg hedder Tanja Jensen, jeg er 23 år, og er lige blevet færdig med min bachelor i litteraturvidenskab, og skal studere videre på kandidaten fra den 1. september 2017. Jeg studerer på Odense universitet, så et studiejob vil være fantastisk, og en praktik plads til min kandidats 3. semester (dvs. gerne fra september 2018 og 12 uger eller mere

 
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT